Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Pa ja sam poslao tici news i treba josh par datuma ali to je nishta cudi me shto nije josh updaitovao.

• Replies 3.5k
  • Views 304.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

Tek danas sam posetio vas sajt,dizajn je odlican,profil svakog clana je takodje odlicno uradjen...nisam znao da ste tako mladi icon_mrgreen.gif

kad smo vetj kod site-a...

Music you wouldn’t want people to know you listen to

icon_rockdevil.gif

pivopije.gif

Pa ja sam poslao tici news i treba josh par datuma ali to je nishta cudi me shto nije josh updaitovao.

To nije tr00 kada imate sveže vesti na sajtu ph34r.gif

• Author

E pa jebi ga sad ne mozesh svetu udovoljiti. Majku mu, ja sam uvek mislio da ljudi koji vole Rain Delay zele da se informishu preko nasheg sajta. Sem naravno ako sam se neshto gadno zajebao.

• Author

Kritika koja dodje sa tvojih snegom okupanih prelepih usana, za moje usi je pravi melem, a za um nesmetna i nesputana smernica ka pravom putu. icon_mrgreen.gif

Znaci da ponovimo gradivo: 28.04.2006 vasa i All My Sins svirka u Panchevu u Studiju 21. pa ko voli nek izvoli kinta za upad nije velika svako je moze priustiti!! Soo come people!!Bice nekih stotinjak kinti sto je zapravo extra jeftino... icon_da.gif

icon_rockdevil.gifpivopije.gif

• Author

no fun icon_cry.gif

in the sun icon_smile.gif

with my gun icon_mrgreen.gif

• Author

I mi vas a reci mi Aurora, o cemu se sradi jel ozbiljno? Ako hocesh idi na nash sajt pa skini moj fon ka me zovi, ja ne znam kada cemo da se vidimo, ali ako zelish i ako je hitno ti me zovi.

Ma opusti se, nije toliko strašno icon_wink.gif Nego, ja, kakva sam senilna, ću zaboraviti a to ne bi bilo baš ok, tako da je bolje da ima ko da me podseti icon_wink.gif

koga ovo zanima?

Pravo zborish...evo javljamo se Sicpe i ja iz Herceg Novog...vidimo se u sredu...poz... pivopije.gif

Evo ja sedim za kompom pored Badjijevog kompa i saljem svima pozdrav iz Herceg Novog. Keep spaming... icon_biggrin.gif

@ Vlajko: Odmor, brate... pivopije.gif Pice, zene, prljave hotelske sobe... i to...

Edited by Rain delay

nema brige...

user posted image

nego, radi li se na novim stvarima?

pivopije.gif