July 1, 200520 yr comment_839313 koji "mi"??? ja samo pitam kako ti je bilo na electru... ja se malo smorih, da mi nije bilo Luke otisla bih kuci pre 2
July 2, 200520 yr comment_839516 a posle svirke... crevo u ruke.. pa da pravimo mokru zurku... hehe.... Moram priznati da ti je ovo jedna od boljih ideja... Sve devojke sa vecim kapacitetom pluca,u slucaju mokre zurke, su i vise nego pozvane...
July 2, 200520 yr comment_839553 Moram priznati da ti je ovo jedna od boljih ideja... Sve devojke sa vecim kapacitetom pluca,u slucaju mokre zurke, su i vise nego pozvane... a sad malo ozbiljnosti... koliki je moj procenat... za ideju???? a pa mozemo da merimo i u gore pomenutim jedinicama...
July 2, 200520 yr comment_839751 A sta ste vi to doznali ? Da si gay master! Limsesha Ka' ce da se shishash?
July 3, 200520 yr comment_840684 Primecujem prisustvo Predatora na temi, pa ga molim da se unveil-uje. Sa velikim zakasnjenjem. Znas cudno je to da nisi dobio pp...
July 3, 200520 yr comment_840899 Sutra ja i ti(Predator) idemo da kupimo prijave za ispite ali i album RD...sem ako se ne izljigavis...u Timijevom stilu...
July 4, 200520 yr comment_841325 Cujem da ste me napljuvali sto nisam dosao na probu, ali to je ok, jer cete zbog toga svi kompletno da dobijete batine...ok, ok, prodao sam ovaj put ali cu zato da ispostujem svirku. A vi morate biti svesni koja je to cast ako vam Aca , Tica i ja udjemo na cert(besplatno) sobzirom na to da obicno ispostujemo ispred...Bagi je cool a Dusan ima slab stomak...sve u svemu Rain Delay je ok...
July 4, 200520 yr comment_841416 Bagi je cool a Dusan ima slab stomak...sve u svemu Rain Delay je ok... Sad mi tek nista nije jasno...
July 4, 200520 yr Author comment_841439 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da se sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu, kada sam bio jedini sa dugom kosom u skoli i svi su me to isto pitali, i odma uz te flash backove mi se razvija i bunt, tako da je odgovor, nikad, a odma sledi i pitanje, a kada ces ti da se shishash?
July 4, 200520 yr comment_841582 Velika cast nema sta... Vidimo se nekoj od sledecih bleja...realno...
July 4, 200520 yr comment_841586 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da se sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu, kada sam bio jedini sa dugom kosom u skoli i svi su me to isto pitali, i odma uz te flash backove mi se razvija i bunt, tako da je odgovor, nikad, a odma sledi i pitanje, a kada ces ti da se shishash?
July 6, 200520 yr comment_842765 Stigao mi disk, dakle detalji nakon preslusavanja, pa ce recenzija. Dobro zvuce prve dve pesme (dotle sam stigao), i jos cekam gde je taj Mrkijev blast beat sto ga nekoc cu na koncertu Poz!
July 6, 200520 yr comment_843252 Tako je to kada neko dira Mrkija bre. Pa ti ionako znash da sam ja celav
July 6, 200520 yr Author comment_843386 Ja nemam nista protiv celavih, i ja sam bio celav cetiri godine, ali kapiram sta ako je neko celav to je odma jako zajebano?
July 7, 200520 yr comment_843472 Momci iz RD-a, ona svirka bi trebalo da bude za 3 dana...ima li uopste ista od toga? Sutra palim za BG i NS, i vracam se ovde u nedelju, pa se nadam da cu vas videti i cuti zajedno za BY-om. I, naravno, da vidim Zeljka...
July 7, 200520 yr comment_843616 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu