Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 495.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_2331366

Može ona da peva te pesme, ali to više nije njen bend i ona to radi na nivou cover benda, nikako više. Imaš svoju karijeru - radi to, prevaziđi to što je bilo, cepaj dalje, ima ko će to da peva i svira pod NW imenom. Meni je to njeno baš, baš tužno za gledati.

A što se tiče Anette i tog "zavijanja" - rekoh već, nestručan sam.

comment_2331372

Svako ko dodje na koncert bilo kog bivseg pevaca nekog benda oce da cuje pesme tog benda, to je neminovno. Meni je bezveze kad nece da pevaju, to je deo necije karijere i nesto sto si radio godinama i nema razloga da se toga odreknes. Druga je stvar ako ne stvaras nista svoje vec samo mlatis praznu slamu da bi nesto zaradio na staroj slavi ( Paul DiAnno npr.)

Edited by Svart

comment_2331376

Nemaš autorska prava na pesmu = sviraš obradu. I ako ti nemaš dovoljno materijala da popuniš tih sat - sat i po koncerta svojim dobrim stvarima nego čupaš pesme svog bivšeg benda koji te pesme takođe izvodi po svetu sa punim pravom... Pa, tužno je. Je l' biste isto tako mislili i da je u pitanju ex-bubnjar nekog benda? Smešno.

A, kao što Grob reče još na startu rasprave, po prodaji albuma i pozicijama na koncertima i festivalima se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju. :mhihi:

comment_2331379

Jbg, meni nije bitno ko je planetarno popularan a ko ne. Bitno mi je da slusam ono sto mi se svidja, pa makar za tog izvodjaca znale jos dve osobe pored mene. Sto se mene tice, car je sto ce svirati u nekoj zabiti, verovatno joj nije toliko prazna kesa da prihvati moto skup zbog para. :)

Kontam da stare pesme NW-a izvodi zbog starih fanova NW-a. Njoj ni u dzep ni iz dzepa, ti ljudi ce dolaziti na koncerte i ako ne svira (peva) te pesme.

Edited by Night's Blood

comment_2331382
pesme svog bivšeg benda koji te pesme takođe izvodi po svetu sa punim pravom

I to lose .. al tu vec zalazimo u drugo polje rasprave :haha:

Je l' biste isto tako mislili i da je u pitanju ex-bubnjar nekog benda?

Da. ako odsvira samo par pesama.

A, kao što Grob reče još na startu rasprave, po prodaji albuma i pozicijama na koncertima i festivalima se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Popularnost i kvaliltet nisu ista stvar.

comment_2331425

I opet dolazimo do toga da fanovi novog NW nemaju pojma... :haha: Odustajem.

Узалудно је улазити у расправу тог типа. Ево, ја пре неки дан плакао од среће кад ми је девојка поклонила оригинал новог албума. Обожавам исти.