Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 596
  • Views 64.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ShinigamY
    ShinigamY

Kao sto pomenuh vec prethodno u threadu, posetio sinoc koncert i moram reci, sve je bilo MNOGO bolje nego sto sam ocekivao.  Setlista: https://www.setlist.fm/setlist/savatage/2025/zenith-munich

• Gledao sam taj Savatage u KSTu, sa Jeffom iz Annihilatora, nisam znao ni jednu pesmu, ni ko je Jeff ili Annihilator, odvezao me ćale kući dok se nameštala Alogia, iz nekog razloga su svirali posle nji

comment_979285

Pa pogledaj mi u profil majku mu...mladji sam dan od tebe icon_smile.gif

BTW jel slusao neko Chris Cafferyev solo album? Ja ga sad obrcem..ovo je mnogo dobro! Kao DWD/WAke Of Magellan, samo sa dosta vishe dzitre minus piano...Chovek ima super vokal as well!

comment_987362

u je..ja nisam znao da postoji i video snimak!

Danas sam inache naleteo konachno na neke Savatage bootlege novije, pa ce to da se slusha, al moram i taj divx mamu mu da potrazim.

Ali kako zna da podigne atmosferu ova pesma - Nothing Going On icon_rockdevil.gif

Edited by Vanish To Perfection

comment_987425
icon_smile.gif moguce, nisam znao, bar niko nije imao to od ovih pirata kad sam trazio.

Pa taj konceert je star iz 94 i prvo je bio samo na VHS. Kasnije je prebačen na DVD.

Sada jedna informacija tada je bila samo jedna elktrična gitara od strane lika iz Testamenta i mogu da potpišem da nikad jaču svirku i produkciju koncerta nisu imali. icon_da.gif

• 2 weeks later...
comment_1004495
Sada jedna informacija tada je bila samo jedna elktrična gitara od strane lika iz Testamenta i mogu da potpišem da nikad jaču svirku i produkciju koncerta nisu imali. icon_da.gif

Zoki, izvini, a gde izgubi iz vida Krisa Kejferija? Plus sto u par stvari i debeli Dzon ostavi klavijature i prihvati se gitare! icon_wink.gif