Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1142281

aaaa, videla sma tu majcu u felixu. extra je icon_redface.gif

ja bi dupe dala da imam in the nightside majcu icon_sad.gif

bila je u mordoru pre godinu dana neka original majca emperor majca, pisalo je "warriors of modern death" al je bila skupa baš i kad sam nekako skupila keš ono je više nije bilo no.gificon_cry.gif

• Replies 2k
  • Views 209.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• and its only $85..

• excel fan
    excel fan

A sad deo istorije,u pitanju je 1988 godina.Cale bio u Americi i svom malom zabludelom sinu metalcu doneo ovo cudo>Jedina majica koju sam sacuvao iz tog peridoa a da je nisu keva ili baba nosile po

• Kad moze Hetfield, mogu i ja   Mjesec dana od dana narucivanja i nakon duge prekookeanske plovidbe, danas mi je konacno stigla Ghost majica:    

comment_1142391

u ovom feliksu su oko 500-600 kinti, mada kad sam pre neki dan išla na buvljak na nbg da kupujem čarape i gaće ( icon_smile.gif ) videla sam da imaju da se kupe i neke metal majce (maiden, korn, cannibal corpse, slayer i sl.) i koštaju oko 200-300 kinti. al krš su, ono bi se raspalo posle 2 pranja.

comment_1142407
u ovom feliksu su oko 500-600 kinti, mada kad sam pre neki dan išla na buvljak na nbg da kupujem čarape i gaće ( icon_smile.gif ) videla sam da imaju da se kupe i neke metal majce (maiden, korn, cannibal corpse, slayer i sl.) i koštaju oko 200-300 kinti. al krš su, ono bi se raspalo posle 2 pranja.

icon_smile.gificon_smile.gif , znachi te u tom felixu su kvalitetnije od buvljackih, ja sam mislio da je to isto to icon_biggrin.gif

comment_1142481

Uglavnom nosim i kupujem ženske majce... najbolja koju imam je GnR majca koju sam kupila u Budimpešti, roze je, i ima veliki okrugli GnR logo... ali je ne nosim često, budući da nisam neki fan...

Metallica kill em all bez rukava, Apocalyptica, i jedna Slayer bela koju sam sama crtala... imala sam i originalnu Destruction majcu ali sam je poklonila...

Od širokih imam Sodom - Persecution mania, koja mi je previše dragocena da se šeta po ulici icon_biggrin.gif jedna bela Metallica - Justice...

... i još tuce ne-originalnih majci kupljenih u BGu (Felix), Atini, Budimpešti...

Felix ima očajno loš kvalitet printa... Glupo mi je da tamo kupujem majce, nikada ne nađem veličinu, ni album koji želim, jer uglavnom imaju samo najnovije (koji su po pravilu najgori).

comment_1143438

... i naravno vredelo bi icon_biggrin.gif

@StarbreakeR

Gde god otputujem, gledam da kupim nešto vredno... neko skuplja ploče sa ranim heavy metalom, neko skuplja bootlege, neko salvete i poštanske marke icon_smile.gif ja skupljam ženske metal majce.

Inače neki ljudi donose originalne majce iz inostranstva, po narudžbini, imaju kataloge i sl... mislim da ima nekih varijanti za to i u Mordoru, ali moraš da pitaš.

edit: slovne greške.

Edited by Valkyrie

comment_1143531

E, pa naravno. Malo umijeca, kreativnosti i preciznosti et voila! Imas jako lijepu majicicu po tvom kroju. A mozes, na kraju krajeva, odnijeti u stamparnicu i da ti odstampaju sta god hoces na majici. Mada mnogi upropaste, lose ispadne print :/

comment_1143543

Ovde kod nas nema nigde neka ok štamparija tipa odneseš sliku ili logo pa ti odštampaju. Ima neka glupa gde ti štampaju samo ono što oni imaju (Nirvana, Metallica, Megadeth, Maiden i sl.) al stvarno su ružne majce. Niko neće na malo da radi icon_sad.gif . Ja bi prva odnela negde da mi štampaju neku majcu, al koliko ja znam, toga nema ovde... icon_cry.gif