Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 400.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Jos i ti da skines nevinost,i na konju si.

• Kao sto sam obecao, kraj je meseca. Sad ja kao glumim neku zvanicnost. Dakle ovako:   Posle tragedije Stanislav Sarsanski tj. Buca je napustio bend, bez ikakve zle krvi ili cega slicnog, jednostavno

comment_1229056

Cuo sam da je prema ideji te ekipe koja planira dogadjaj Nihgtfall jedini bend koji bi 100% nastupao, a taj lik sa kojim smo mi pricali kaze da bi nas stavio kao favorite po njegovom izboru da i mi nastupamo. U varijanti su jos i Nekropolis, Tales of dark, Demether, i jos par bendova, ali eto, posto sam se zapitao kada cete vi svirati u novom sadu, predlozicemo vas organizatorima.

Mislim, to je sve sto mi mozemo da uradimo, cisto kao znak dobre volje.

comment_1231029

Ljudi, kada vam izadje taj album, racunajte me za jedan primerak originala! :da: Gledah vas u subotu u Krushevcu, i definitivno ste mi bili bend vecheri i pored onog PJ tributea jedini bend koji me je ubacio u better mood, i za tih 20tak minuta sam zaboravio da sutradan propustam tankard...

Ona Operaphobia je prava nemachka ubica :da:

• Author
comment_1231165

Hvala na pohvalama. Ne brini, bice diskova dovoljno.

Uzgred, oni PJ tribute (mislis valjda na bend Lackawanna) je stvarno dobar, cak i Pepersi zvuce dobro u njihovoj verziji.

A stvarno, sto nisi dosao na Tankard?

Vec sledece nedelje...vidis ja to nisam znao :)

Zna li se mozda ko jos dolazi???

Zna se... ali ja jos uvek ne znam. Kad saznam, stavicu na nas sajt, u sekciju "koncerti".

comment_1231364

LACKAWANNA! hvala :) :) Znachi ja i drugarica se celo veche mislimo kako rekoshe da se zove bend jer nismo razumeli ni njih ni olgu kad su rekli haha..odlichni su stvarno, vokal izuzetan.

Pa bre zar i po 10. put da pricham o Tankardu...sada mi je cilj da dodjem na Exodus i to cu vec sledece nedelje da nabavim kartu najverovatnije...

• Author
comment_1231511

Svirali smo mi vec par puta sa njima, ali nikad nisam obratio poblize paznju pre svirke u Krusevcu. Uzgred budi receno, kako vam se zove onaj prostor u kom smo svirali, da znam da dopunim na nasem sajtu?

• Author
comment_1231580

Ne znam da li sam potpisao coveka za duzenog za ovaj posednji... elem, u pitanju je gos'n Uros (a.k.a. urs) iz Sremske Mitrovice. Bas nas je bio lepo iznenadio. Mislim da njegov wallpaper krasi racunare svih clanova benda... za sebe, Bucu i Karla mogu da potvrdim.

Edited by RNA

comment_1231670

Svirali smo mi vec par puta sa njima, ali nikad nisam obratio poblize paznju pre svirke u Krusevcu. Uzgred budi receno, kako vam se zove onaj prostor u kom smo svirali, da znam da dopunim na nasem sajtu?

KCK..u narodu zvan Index :) al samo turi KCK..kulturni centar jel'te..

• Author
comment_1232687

samo da vam kazem da niste normalni ako ne uvrstite 'crush, kill & destroy' na vas prvi album! odavno me neka vasa stvar nije ovako odusevila, ne znam, mozda sam je vec negde cula, ali onda defiitivno nisam obratila dovoljno paznje :)

:pivopije:

Onda nismo normalni! Ta bi pesma trebala da otvara drugi album!

Mogla si do sada jedino da je cujes na radiju, posto smo je svirali samo na prethodne dve svirke u Nisu i Krusevcu. Pre toga je bila u fazi doteravanja i navezbavanja. Zapravo, to je jedna moja stara ideja i stari tekst, koji su cekali doradu, a onda ih je Buca doradio do kraja, pa sve to camilo kod Karla na kompu snimljeno, dok se nismo setili da sve ispregledamo ponovo. Verovala ili ne, mislim da ima 7 meseci otkako je gotova, ali smo u medjuvremenu radili druge pesme.

• Author
comment_1234087

Hvala, Gero.

Da najavim neke od narednih pesama koje ce se raditi: 'Divide And Conquer', 'Minions Of Chaos', 'Abort', 'Say Your Prayers', verovatno ce biti jedna pod nazivom 'Quantum Leap' i 'Space Eater 2', za koju jos nisam smislio podnaslov. Ima jos i par njih sa samo muzickim idejama, pa ne mogu da dadnem naslove.

Da ne zaboravim i neke ideje kao 'Burn The Bridges' i 'Twins In Ruins'.

Edited by RNA