Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 436
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• - Trinitus -
    - Trinitus -

EASTERN PROMISES TOUR (SWEDEN)   SANGRE ETERNA & ROZENHILL   Objavljeni su neki datumi,jos par komada da se samo potvrdi i to je to:   12 May 2010 - Umeå 13 May 2010 - Östersund 14 May 2

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Zvale vas Suicide Girls , rekle vam da im vratite sminku ! Brate koliko kreona

• Evo da prvo ovde objavim :   "Sangre Eterna is proudly endorsed by ROTOSOUND"   Dobili smo endorsment giganta.Jedini bend u ovom delu Evrope,danas krecemo sa promocijom tako da nas ceka dosta posl

comment_1112074
Ja sam radio onaj vokal na onoj pauzi.A sve ostale vokale je radio Strahinja Popovic koji stalni clan benda.Pricao sam sa vladom jetom pre neki dan ,ne bih smo josh svirke,ali cemo uskoro poslati materijal na 202.i takoo......Pa da znash da bi i mogla po koja obrada od Covenanta da padne pivopije.gif

Poz

Ako padne covenant imate pivo od mene pivopije.gif

• Author
comment_1114364

Evo ovako cemo ... posto je to sve malo skupo....ja bih rado delio Cd-ove da nemam toliki trosak po komadu icon_sad.gif ,a sve ide iz mog dzepa.Prema tome stavicu jedno 20-ak kopija u Mungos pa ko bude hteo da uzme neka uzme.Cena ce biti 170 din.Posto mene izadje vishe od 120 din taj jedan limited edition cd.Pa ako zelite tako, dogovoreno....

Slava svima !

Javite ako vam tako odgovara !!!

comment_1118538
Evo ovako cemo ... posto je to sve malo skupo....ja bih rado delio Cd-ove da nemam toliki trosak po komadu ,a sve ide iz mog dzepa.Prema tome stavicu jedno 20-ak kopija u Mungos pa ko bude hteo da uzme neka uzme.Cena ce biti 170 din.Posto mene izadje vishe od 120 din taj jedan limited edition cd.Pa ako zelite tako, dogovoreno....

Pa ja nisam za prodavanje demo snimaka (bar ne onih koji su radjeni u kuhinji) ali...

...ako ljudi traze onda moze i neki profit da se izvuce mhihi.gif

Jel moze razmena?

• Author
comment_1118648

Hej sta ti imash protiv moje kuhinje biggrin.gif hahahahaha.Salim se.

Poslacu ti cd cim zvrshimo kopiranje.Slava !

inace,veceras smo bili na 202.Olga cim je izgovorila poslednju cifru mog mob. telefona tako stiglo 4 poziva i 10 poruka.... :shy:

Hvala svima puno !!!

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Edited by ***Tuomas***

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Author
comment_1155791

E na svirci je bilo savrsheno.

Kakav je filing u meni bio kad sam video kako masa divlja na nashim pesmama.Znaci strashno.Juce smo nastupali bez blood painta sledeci put cemo biti u full izdanju icon_smile.gif .

Inace juce smo pozvani na Festival u novom Beceju i pitao sam Olgu da li mozemo da gostujemo na Demo Masteru za Autorske bendove,rekla je da nema problema.Tako da eto nas uskoro u BG-u.Toliko....

Hteo bih da se zahvalim svima kojima su juce bili da nas podrze,hvala ljudi mnogo nam je znacilo.....