Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1573403

ma da prosli prateci vokal je bila vrlo talentovana devojka, koja peva i glumi, a uz to je bila i vrlo slatka

ja sam za dogovor sa zenskim clanicama foruma, ako meni padne khan a nekoj od njih pevaljka ja sam za to da se zamenimo :D

• Replies 3.8k
  • Views 317.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1573597
ma da prosli prateci vokal je bila vrlo talentovana devojka, koja peva i glumi, a uz to je bila i vrlo slatka

ja sam za dogovor sa zenskim clanicama foruma, ako meni padne khan a nekoj od njih pevaljka ja sam za to da se zamenimo :D

Eh sad ne znam bas... Ako je neka dobra cica... :lol:

comment_1574388

E jel ste videli sto su na sajtu Kamelota stavili slike iz beograda, bas cool

Srbija je najjaca zemlja!!!

A smesno mi je samo sto stoji slika hotel MOSKVA, mislice stranci da smo iz Sovjetskog saveza ili tako nesto :) heheheh

uf jos malo do certa !!

comment_1578378

neshto ste pomeshali(:

SImone Simons iz Epice, dolazi zbog The Haunting pesme....i bilo bi super kad bi opet dosla

a ona druga cica shto je pevala pratece je zhena od klavijaturiste i verovatno cje je vucji sa sobom :D

comment_1578656

Mislite na Mari Youngblood?

Posto je Simone sa klavijaturistom koliko ja znam, Mari sigurno nije :)

edit: nije zena nego sestra gitariste btw (ako se dobro secam, posto mi to nesto i nije bitno :lol: )

Edited by Tanya

comment_1578676

Ja obicno pojma nemam ko s'kim kako i zasto :)

Ali su mi na ovoj temi cini mi se to rekli i cudili se kako ja neznam da je Simone sa njim, pa sam zapamtila :D

Meni je bitno da dobro zvuce, moze svaki da ima i po 5 zena i da ih sve dovedu na binu da nam pevaju, nece mi smetati (ako ok usklade glasove :lol:)

comment_1578834
Mislite na Mari Youngblood?

Posto je Simone sa klavijaturistom koliko ja znam, Mari sigurno nije :)

edit: nije zena nego sestra gitariste btw (ako se dobro secam, posto mi to nesto i nije bitno :lol: )

Ma ne ne,Mari je zena,ali ona (vise) ne ide sa njima na turneje (ona je "glumila" Elizabeth Bathory na DVD-u),Simone je sa klavijaturistom i jos jedna prateca pjevacica Elisabeth (pjevala Nights Of Arabia na DVD-u) je Khanova zena. A ova nova prateca je Anne-Cartin :) :) :) Eto sapunica ukratko :) :) :)