Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 316.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1837937
Ljudi, o cemu vi pricate :uhoh: ?? Je li to u pitanju neki fantasy concert :confused: Koliko ja znam, jos nije potvrdjen njihov koncert kod nas.

Ako ste vi informisaniji, recite i meni, da pocnem i ja da se radujem ;)

Ma to mi spominjemo njihov sledeci koncert kod nas koji ce biti... Jednom. :):)

comment_1838116

Sta bre troje ljudi? :)

Dobro, mozda ih je stvarno bilo malo (ne znam, nisam brojala :) ), al' znam da su bili dosadni i jako su smarali, tj. jako ste smarali. :razz:

Al' valjalo bi da to odsviraju na sledecem koncertu kod nas. :da::rockdevil:

Slazem se i za Don't Cry i Lost & Damned, i naravno, moraju svirati 4th Legacy. :rockdevil:

Jesu li svirali 4th Legacy kod nas 2. put, ne mogu da se setim?

Mislim da jesu, al' nisam sigurna.

comment_1838220

ja sam se drala za elizabeth ^^ i ortak do mene koji je uvalio Khanu beli telefon na kome je pisalo Elizabeth:D

ummmmmmm, ja i dalje chekam Lost and damned, Elizabeth, volela bih da chujem snow, ali za to nema TEORETSKE shanse, i Temples Of Gold;)...

...mada su meni vecj ispunili jednu veeeeeeeeeliku zhelju sa onim Descentom na poslednjem certu...

comment_1838611

Jes', jes'... Secam se ja da se njih dosta deralo "Elizabeeeeeth!!!". Al' da se ja nisam proderala "Thooomas" niko ga ne bi ni skontao gore na balkonu! :bigblue: Tek posle mene je krenuo aplauz! Meee so proud on myself! Hahahahahaha!

A shto se pesama tiche, ja se slazem za Lost and Damned, i josh bih htela A Sailorman's Hymn... Mada shanse za to su...hmm, pa nikakve :cry:

comment_1838624
Jes', jes'... Secam se ja da se njih dosta deralo "Elizabeeeeeth!!!". Al' da se ja nisam proderala "Thooomas" niko ga ne bi ni skontao gore na balkonu! :bigblue: Tek posle mene je krenuo aplauz! Meee so proud on myself! Hahahahahaha!

Haha, ja se i ne secam toga. :)

Stvarno ne znam da se to desilo. Pitala sam brata, ni on se ne seca.

A cek, na koji balkon se popeo? :confused:

P.S. Menjaj ta slova (boju), ne mogu nis' da procitam jer se ne vidi (mora se obelezavati ceo text da bi se nesto videlo). :)

comment_1838719
Haha, ja se i ne secam toga. :)

Stvarno ne znam da se to desilo. Pitala sam brata, ni on se ne seca.

A cek, na koji balkon se popeo? :confused:

P.S. Menjaj ta slova (boju), ne mogu nis' da procitam jer se ne vidi (mora se obelezavati ceo text da bi se nesto videlo). :)

Hmm, onaj levi... Haha, ne znam kako da objasnim :confused:

To je bilo chini mi se izmedju Forever Slave-a i Firewind-a. Znam da sam zujala okolo i pogledam gore, stoje neka dva lika. Kad ono Thoma sa kachketom ;) I kazem drugu, i pochnemo da se deremo "Thoooomaaas!!!". I za nama krene josh dosta ljudi i aplauz. Secam se toga jako dobro, jer znam koliko sam bila odushevljena shto sam ga skontala. Shta vishe, mislim da je to za mene jedan od upechatljivijih momenata na koncertu. Naravno, samo za mene :mrgreen:;)