Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 316.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_2590782

Zajebao sam se sto sam u opste skinuo,znaci toliko je mlako da je to neverovatno,nigde duple da malo da po picki :no:

A ovaj baja je Roj za siromasne,ne moze ovako,bolje da su iskulirali par godina i onda tek napisali album,jer ovo je lose :(

comment_2590996

meni je bas dobar. i dalje gadjaju na tu mracniju atmosferu koju vuku od Opere, ali mi ne smeta. ima bas dobrih melodija, gomila sjajnih momenata, zaraznih pesama... mislim da se Tommy bas fino uklopio. jedino mi smeta sto je skoro ceo album u mid-tempu (Solitaire malo vuce na starije radove i eventualno My Confession), i sto je Prodigal Son podbacila umesto da epski zatvori album. all in all, poboljsanje u odnosu na Poetry, svidja mi se sto su i bez Khan-a uspeli da izdaju dobar album, ja zadovoljan 8/10. ;)

Edited by LotusEater--

comment_2591064

Nekoliko puta preslušan ,i svaki put je sve bolje i bolje , u nekim momentima čak pomislim jel ovo khan , generalni utisak je da su poslednji albumi Kamelota mnogo drugačiji od onih pre 2005 , tu su negde prelomili u kom će pravcu bend dalje da se kreće , meni iskreno najbolji i bez premca je period sa Khan - om ( 1998/2011 ) , jer mi je kao što sam i pre napomenuo u TOP 5 naj vokala , znači čovek ima glaščinu izuva !! Novi pevač mi je ok , ali trebam se navići na njega još uvek je na testu ( bar kod mene ) , videćemo hoće li proći ispit !! :bigblue: