Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 92
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1236521

pa upravo je u tome stvar...ja nikoga ne ubedjujem da su ne znam ni ja koji death/grind bendovi majka svega i svacega ali isto tako ocekujem da me niko ne ubedjuje niusta u ovom slucaju...ali budimo realni ja u ovom bendu ne vidim nista posebno...ko to voli neka voli sta me briga...samo sam rekao svoje misljenje i to je to....ali opet mi nisi odgovorio po cemu se ovaj bend razlikuje od drugih??? nije ni bitno...odoh da slusam tribute to black sabbath (Vital Remains obradise War Pigs :rockdevil: )

pa naravno,svi ovde iznosimo sopstvena misljenja,nisam ni ja nikoga ubedjivao u bilo sta,i to..

nego,vidis,ti koliko ja znam slusas bm veoma malo,i ne mozes imati istancan ukus kao npr,ja koji slusam mnogo vise od tebe i ne mozes da pravis razlike u tolikoj meri kao ja.ti slusas,ako sto rece grave,tonu nekih meni besmislenih grind detah bendova koji ajde realno i jesu isti po meni,ali ti to kapiras i to je u redu sa tobom.

a sad o gbk:

evo veruj mi na rec,realno,ni jedam bm nema strukturu pesama kao gbk,imaju striktno prepoznatljive rifove koji se ne mogu prepoznati kod ni jednog drugog benda.dalje,najblasfemicnije tekstove ikada napisane,originalne covere i u potpunosti razlicit stav i vidjenje black metal muzike u odnosu na ostatak scene

a sto nesto mora/treba biti revolucionarno,zajebano za sviranje,brzo..a da bi bilo dobro?!

comment_1236530

ej odo ja da jedem,ajd da zavrsim svoju posetu forumu u ozbiljnom maniru.

Elem,sabane,Goksi je u pravu u svemu,bend je stvarno svoj,poslusaj ti to malo pazljivije.Koji bend onako slaze rifove i melodije?

Inace,goksi,ne moras me oslovljavati sa "grave",mislio sam da smo prosli tu fazu druzenja :no: Ili se mozda varam? :cry:

comment_1236778

Ej,Goxy,ko peva na ovom demu Goat of a thousand young?Odlican demo,ali glas mi je malo cudan.

I sad sam bas slusao Judeobeast...Kako je ovo dobro!Nunslaughteru,ako ti je ovo tipicno...Po meni,tipicni black metal bendovi danas su oni koji kopiraju darkthrone i kriju se iza troo kvlt produkcije ili NS pagani sa narodnjackim uplivima,a GB'sK je bend koji je bolji iz albuma u album,sa svojim zvukom.Jebi se,kujo,veze ti nemas!

• Author
comment_1237078

Ej,Goxy,ko peva na ovom demu Goat of a thousand young?Odlican demo,ali glas mi je malo cudan.

I sad sam bas slusao Judeobeast...Kako je ovo dobro!Nunslaughteru,ako ti je ovo tipicno...Po meni,tipicni black metal bendovi danas su oni koji kopiraju darkthrone i kriju se iza troo kvlt produkcije ili NS pagani sa narodnjackim uplivima,a GB'sK je bend koji je bolji iz albuma u album,sa svojim zvukom.Jebi se,kujo,veze ti nemas!

Mislim da im je tada pevao Lord Vlad Luciferian,pa su ga sutnuli iz benda ,a ovaj je onda pevao u Ancient-u jedno vreme.I do dan danas prozivaju taj bend i tog lika u svakom intervju-u.

Istoimena pesma im je jedna od najboljih ikada.Cuo si onaj rad sa klavijaturama?!

Ja nunslaughtera ignorisem,znas i sam koliko je zagoreo po svim pitanjima.Sta ce covek od dosade pa po ceo dan drlja po tastaturi...

• 8 years later...