Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vest o smrti Bon Jovi-a obišla svet

• strange illusion
    strange illusion

great! slavim rodjendan na koncertu   samo da protrci i poneka stara stvar... ja sam old school...

• Pa što to ne reče ranije? Oni silni ljudi što su išli na silne koncerte u Zagreb i super se proveli nisu ni znali da ne treba da idu tamo nego samo u Udine, jadni.

• 4 weeks later...
comment_407256
Sho? icon_rolleyes.gif To su bili tadasnji hitovi..

Sta kazes za izbor pesama na An evening with Bon Jovi Keep the faith iz 1992? Ili These Days: Live in London 1995? musik19.gif

Prvi nisam gledala, drugi jesam ali ga nemam pa ne mogu da se setim kako mi se svideo.

These Days koncert sam slusala u Budimpesti (pretpostavljam da je playlista bila slicna) i posto sam zaista vatreni fan tog albuma, bila sam odusevljena. biggreens.gif

Meni se uopste ne dopada ovaj Crush video sa turneje, nekako je publika trula

comment_407284
Prvi nisam gledala, drugi jesam ali ga nemam pa ne mogu da se setim kako mi se svideo.

These Days koncert sam slusala u Budimpesti (pretpostavljam da je playlista bila slicna) i posto sam zaista vatreni fan tog albuma, bila sam odusevljena. biggreens.gif

Meni se uopste ne dopada ovaj Crush video sa turneje, nekako je publika trula

Jeste, The Crush tour i nije nesto u odnosu na jedan Live from London ili An evening with Bon Jovi KTF.. (kako ga nisi gledala, to je bas poznat MTV unplugged performance).

A These Days koncert je vrh... po mnogima naj live nastup. Obavezno nabavi. Isto vazi i za An evening with musik29.gifmusik29.gifmusik29.gif

• 2 weeks later...
comment_419495

Shta???? Bila je Lara................. aaaaaaaaa.... zasto li nisam gledala?  no.gif El bio onaj deo kada si bacila jaknu na pod, ili je to mene neko zajebavao da si uradila?  icon_mrgreen.gif  mhihi.gif

Sta ces Maki, nije bilo chiviluka icon_razz.gif

Nego, ovih dana gledam DVD sa koncerta odrzanog u Atlantic City-ju 14 & 15

Nov prosle godine.musik29.gif

Ima i pesmica u novom fazonu, nisam verovala da se moze biti dinamican uz

onako slow ritam ali kad videh Jon-a nista me vise ne moze iznenaditi. ph34r.gif

Richie je cooler & 1/2 u narandzasto-crnoj dukserici sve sa kapuljacom i

gitarom.smoke_break.gifcool.gif

Na bonus DVD-u ima dosta zezancija, medju njima je i interaktivni poker sa

momcima stim sto umesto striptiza dobijas pravo da gledas fotke sa koncerta

odrzanog u Hyde Parku u Londonu.

Steta, nista bez striptiza mrred.gifmrred.gifmrred.gif

comment_421535
"Ovo je spam" odlican naziv za pesmu.

Planiram da kupim ovaj poslednji album original, zna li neko koliko je u IPSu sada na snizenju od 20%?

ph34r.gif Sta ce ti?? Bolje kupi One Wild Night 2001 (Live 1985-2001)... to je vredno paznje svakako, ali TLFR.. glat moze i na piratu da stoji orangelistening.gif

comment_421875
Neeecooooo... Gde si uzeo New Jersey ako ga imas?

icon_frown.gif Nemam New Jersey original, i ja ga jurim..

Kod nas mozes da nadjes Slippery when wet, Bounce, Crush, i mozda neki noviji singl, i naravno naj noviji album TLFR. Npr. imas sve ovo u Merkatoru. Ali nazalost New Jersey, Keep the faith, Blaze of glory,.. nema.. Samborine albume da ne pominjem orangelistening.gif

comment_421913
icon_frown.gif Nemam New Jersey original, i ja ga jurim..

Kod nas mozes da nadjes Slippery when wet, Bounce, Crush, i mozda neki noviji singl, i naravno naj noviji album TLFR. Npr. imas sve ovo u Merkatoru. Ali nazalost New Jersey, Keep the faith, Blaze of glory,.. nema.. Samborine albume da ne pominjem orangelistening.gif

Ima Blaze of Glory u Mamutu, s tim sto ga ja imam. Imam i Keep the Faith i Keep the Faith booklet (rezervni) koji sam deknula drugarici iz osnovne skole. New Jersey i Slippery nemam, a zelim. Crush i Bounce takodje imam, kao i Destination i These Days.

These days cak imam onaj lepi duoble pack sa Fields of Fire bonus diskom, placen 60 maraka u to vreme. I sad se stresem kad se setim da sam zbog tog diska gladovala dva dana u Budimpesti musik20.gif