Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? icon_confused.gif

• Replies 1.4k
  • Views 137.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vest o smrti Bon Jovi-a obišla svet

• strange illusion
    strange illusion

great! slavim rodjendan na koncertu   samo da protrci i poneka stara stvar... ja sam old school...

• Pa što to ne reče ranije? Oni silni ljudi što su išli na silne koncerte u Zagreb i super se proveli nisu ni znali da ne treba da idu tamo nego samo u Udine, jadni.

ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash  S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? icon_confused.gif

vjerovatno mislis na spot everyday.. nisam upucena u spotove jer sam u bgd-u zivjela bez tv.. a sada se stalno seljakam pa nemam vremena za tv.

ne znam bas to oko spotova, ali mislim da je everyday s novog albuma.

ako grijesim, ispravite me.

a stadion je kosevo, pobogu.. ko da nisi cuo za `zelju`?

Edited by blondie

ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? icon_confused.gif

Da, to je "Everyday" spot (Bounce 2002).

Primetio sam ja odma', i barem kad su vec metnuli Sarajevo u spot mogli su da navrate i da odrze koncerAt tamo icon_razz.gif

Spot ima takvu koncepciju pa idu slike iz raznih delova sveta... ne znam zasto bas stadion Zelje, ali eto...

Da, to je "Everyday" spot (Bounce 2002).

Primetio sam ja odma', i barem kad su vec metnuli Sarajevo u spot mogli su da navrate i da odrze koncerAt tamo icon_razz.gif

Spot ima takvu koncepciju pa idu slike iz raznih delova sveta... ne znam zasto bas stadion Zelje, ali eto...

zato sto je to kultno mjesto - spomenik na neki nacin

ako nisi volio zelju - nisi bio iskreni sarajlija

zato sto je to kultno mjesto - spomenik na neki nacin

Upravo zato je i stavljen, znaju da je to mesto mnogima znacajno. I meni je to bas lepo

Bice... bice. icon_wink.gif

Ova nova stvar od BJ najvljuje novi album ili sta?

Cekaj ja ne znam zasto ljudi toliko ocekuju,jebote,ljudi su matori,za svoje godine su najveci carevi sta rade,treba postovati njihov rad a ne ismevati.Kakvi su ti ljudi uopste fanovi?

Pa u pravu si, bolje da se teturaju barem nekako... a ne kao 95% velikih imena iz tog perioda zlatnih godina ludih 80-ih..

Ali generalno - svetu se ne moze ugoditi icon_wink.gif

Meni su se ipak oni vise svideli krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nego to sto sad sviraju...

Meni su se ipak oni vise svideli krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nego to sto sad sviraju...

pa naravno, cemu "ipak" icon_rolleyes.gif

Cekaj ja ne znam zasto ljudi toliko ocekuju,jebote,ljudi su matori,za svoje godine su najveci carevi sta rade,treba postovati njihov rad a ne ismevati.Kakvi su ti ljudi uopste fanovi?

Oni uopste nisu matori. A i da jesu- pogledaj npr. Slayer koliko imaju godina i sta i kako sviraju

jeste li primetili koliko don johnson lici na samboru...???kao da su braca jebote...

Ma pogledaj stounse icon_smile.gif

Ne mogu, kad vidim Mick Jaggera dobijem napad povracanja.

Don Johnson zatvarno lici na Samboru, meni jos od ranije, ali nisi nasao dobru sliku kao primer

ma naravno da znam ko je, nego mi ne lici ni malo... mozda iz perioda kada je nosio duzu kosu..

epa vidis...ne znam zasto...ali meni jako lice...stvar je ocigledno individualne percepcije... icon_biggrin.gif .

oci znaju da prevare

heh...tuzna je istina sto sam to nekoliko puta sam sebi dokazao... icon_biggrin.gif .

heh...tuzna je istina sto sam to nekoliko puta sam sebi dokazao... icon_biggrin.gif .

nisi jedini biggrin.gif

epa vidis...ne znam zasto...ali meni jako lice...stvar je ocigledno individualne percepcije... icon_biggrin.gif .

Meni isto lici, i oduvek sam to mislila, i moja keva to misli... icon_confused.gif

Meni isto lici, i oduvek sam to mislila, i moja keva to misli... icon_confused.gif

mora da smo ja i ti odrasli na nekim slicnim drogama... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif