December 8, 200123 yr comment_3967 TESTAMENT SU ZAKON,A SCKOLNICK JE PRAVO CUDO NA GITARI,SAMO POSLUSAJTE NJEGOVE SOLAZE.TO JE NEVJEROVATNO
December 9, 200123 yr comment_3969 DRGO MI JE DA JEDNA DJEVOJKA SLUSA PRAVU MUZIKU,A TO JE METAL.SVAKA TI CAST EDIJEVA MALA,SAMO NAPRIJED,IMAS MOJU PODRSKU!!!!!!!!
February 27, 200223 yr comment_32459 Pa bas se po tome i vidi da je odlican gitarista!Jazz je fenomenalna muzika,i u njemu nema losih muzicara!
May 21, 200223 yr Author comment_56114 Da nije neko slucajno cuo ovo njihovo novo izdanje sa ponovo uradjenim pesmama sa prva dva albuma? Na dve pesme peva Stiv 'Zetro' Souza.
May 21, 200223 yr Author comment_56115 Da nije neko slucajno cuo ovo njihovo novo izdanje sa ponovo uradjenim pesmama sa prva dva albuma? Na dve pesme peva Stiv 'Zetro' Souza.
May 25, 200223 yr comment_57583 Koja vam se najvise pesma svidja od Testamenta meni Burnt Offerings kakvo ludilo od pesme mada i Into The Pit nije losa.
May 25, 200223 yr comment_57772 Koja vam se najvise pesma svidja od Testamenta meni Burnt Offerings kakvo ludilo od pesme mada i Into The Pit nije losa. meni su najbolje Burnt Offerings i Apocalyptic City LEGACY a:
June 4, 200223 yr comment_61229 Uhhhhh,to je stvarno magicna pesma.A "Greenhouse effect","Hail Mary","Souls of black"...odlicno!!!
June 7, 200223 yr comment_62395 Najbolje:Down For Life,Preactice what you preach,First strike is deadly,The Haunting... a:
June 23, 200223 yr comment_66965 Mogu slobodno da tvrdim da je Chuck jedan od najboljih thrash i uopste metal vokala.Kako covek ima gotivan glas,to je neverovatno.
June 25, 200223 yr comment_67567 Tek sam prije neki dan nabavila njihov posljednji album. Ne znam zasto to nisam prije uradila... A jutros budjenje uz thrashacinu! Ne kapiram zasto su tako neki bendovi koji su stvarno kvalitetni manje zatupljeni u metal medijima...
June 26, 200223 yr comment_67639 Hej, ljudi necete verovati sta sam cuo u Knez Mihajlovoj pre neki dan : setam ja tako Knezom, kad iz jednog od onih kioska sa muzikom (uglavnom neki usrani tehno, densici itd...) poce da gruva trhrashchina --- boli glava!! Ja brzo do prodavca - je li sta ti je ovo?? On meni pokaze disk - TESTAMENT The Gathering (jeb*ga, sramota ali meni bio prvi put da chujem). Neverovatno, gotovo religiozno iskustvo! Ljudi samo prolaze okolo i mrste se (ma#$@!!@# im njinu..)