Jump to content

Derbi Utakmice


Frankenchrist

Recommended Posts

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sedmi Memorijal Harisa Brkića datum: 27.06.2007Memorijalni turnir "Haris Brkić" jedan je od najkvalitetnijih turnira mlađih kategorija koji se organizuju na našim prostorima. Održava se u znak sećanja na tragično preminulog asa koji je najveći deo karijere proveo u redovima našeg kluba.Pored Partizana na ranijim turnirima učestvovali su klubovi u kojima je igrao: Bosna, Borac (Čačak) i Budućnost.Haris Brkić je rođen 1974. godine u Sarajevu. Košarkom je počeo da se bavi u Bosni. U Partizan je došao 1992. godine. Posle kaljenja u Borcu, od sezone 1993/1994. je bio prvotmac Partizana. U sledećih šest sezona sa velikim uspehom igrao je za naš Klub i osvojio tri titule prvaka države i tri Kupa. U sezoni 1997/1998, sa crno-belima je došao do fajnal-fora Evropske lige. Bio je i seniorski i juniorski državni reprezentativac.U sezoni 1999/2000 igrao je u Budućnosti, sa kojom je osvojio još jednu titulu prvaka Jugoslavije. Krajem 2000. godine, ponovo se vratio u Partizan. Posle povratka odigrao je tri zvanične utakmice u crno-belom dresu, pre nego što mu je još uvek nepoznati počinilac naneo smrtonosne rane pucnjima iz pištolja, kada se vraćao sa treninga, ispred dvorane "Pionir".Sedmi po redu memorijal "Haris Brkić" održaće se ovog vikenda na otvorenim terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu, a učestvovaće pionirske ekipe (dečaci rođeni 1993. i 1994. godine) sarajevske Bosne, podgoričke Budućnosti, beogradskog Rasa i našeg kluba.Pehare i nagrade najboljima kao i svake godine obezbedili su Harisovi nekadašnji saigrači Miroslav Berić, Predrag Drobnjak i Vlado Šćepanović.RASPORED I SATNICA TURNIRASUBOTA, 30. 06. 2007.:18,00: Otvaranje19,00: Bosna – Ras21,00: Partizan – BudućnostNEDELJA, 01. 07. 2007.:19,00: meč za treće mesto21,00: finale22,30: dodela nagrada i zatvaranje turnira

 

Ja na ovo idem...

Edited by Geozee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ђоковић је и на Ролан Гаросу лошњ кренуо, па је стигао до полуфинала.

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Turskoj vršnjake iz Hrvatske sa više nego ubedljivih 103:68 (29-11,27-14, 28-22,19-21). Medjutim, meč koji je trebalo da bude upamćen po odličnoj igri selekcije Srbije, ostaće zapamćen po velikoj tuči u kojoj su učestvovali Dragan Labović, Nikola Dragović i Vladimir Štimac, sa druge strane prednjačili su Marin Han, Ante Tomić i Filip Vukićević.Incident se dogodio u 13.minutu kada je Srbija već imala ogromnu prednost od 44:13 i ta činjenica je očigledno uticala na "tanke nerve" Hrvata... Glavni akteri tuče nisu nastavili meč, ali je do kraja ostatak ekipe Srbije rutinski održao prednost i pobedio.
Пичка им материна усташка!
Povodom izveštavanja pojedinih medija oko navodnog dolaska Marija Đurovskog u Crvenu zvezdu, predsednik "crveno-belih" Dragan Stojković je demantovao te tvrdnje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Је л' дао опет неки гол руком?Типсаревић води 2:0 у сетовима против Гонзалеса, а у трећем сету води 3:0 у гемовима.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa pobednikom dvomeča izmedju makedonske Pobede iz Prilepa i estonske Levadije iz Talina, odlučeno je žrebom koji je u petak održan u sedištu UEFA u Nionu.Izabranici Boška Djurovskog će 31. jula ili 1. avgusta biti domaćini na Marakani, a sedam dana kasnije putovaće na revanš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...