Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

haha koja je to paljevina. u prvom delu sezone sam ga gledao kako je na jednoj utakmici sutirao 6-6 trojke, a protiv filadelfije pre mesec dana je imao 2-12. u svakom slucaju , gentry mu uvek na tajm autima govori da slobodno sutira. verovatno na treninzima ne moze da promasi , sta li vec. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, dosta ishitren šut Duranta, mogao je napraviti fintu i izbaciti Gasola iz igre i šutirati. Collison je odlično odigrao iz skoka za Hardena, ta druga trojka je bila mnogo bolja, ali ništa na kraju nažalost. Bryant izvadi Lejkerse na kraju, jbt kakve je šuteve pogađao. Sefolosha je pravio mnogo faulova na Bryantu, mislim da su sudije malo previše dozvolile, nema, ako te neko udari u lakat desne ruke dok šutiraš, skoro nema šanse da ćeš pogoditi, ali eto Kobe je pogađao. Oklahomi je falilo malo strpljenja, ali odlično su se držali s obzirom da igraju bez Perkinsa pivopije.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

New York Knicks :rockdevil: Gledo sam prvo poluvreme, kako je Heat igrao izgledalo je da ce satrati Knickse, a onda 16-0 serija u 2/4 i trojka sa devet metara u zadnjoj sekundi poluvremena :rockdevil: Na kraju Billups zab'o kad je bilo najpotrebnije.

 

http://www.youtube.com/watch?v=IgGSEFyXKXk

 

Mr. Big Shot :rockdevil:

 

 

Edited by Zoidberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finiks opet igrao produžetak :D Drugi put u dva dana. I OPET FRYE pogodio trojku 3-4 sekunde pre kraja i doneo pobedu laugh.gif Svaka čast Alvinu Gentry-ju što je pri zaostatku od dva poena išao na trojku za pobedu, i to na Frye-a, koji je do tog trenutka imao šut samo 2/7, od toga 0/3 za tri poena. Btw šut je bio dosta težak, preko ruke Lopeza čini mi se, ali lopta ušla bez problema u koš. Odlična utakmica pivopije.gif Netsi uopšte nisu loši sa Williamsom. Ali Nash i Gortat što igraju pick 'n' roll, jujuju mhihi.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovu sa jerseyem sam vec gledao. trebali su boraniju lakse da dobiju , koji im je sa neizvesnim zavrsnicama u poslednje vreme. :) netsi jesu zrtvovali buducnost , tako se barem cini , ali deron je majstorski odigrao sinoc , koga god saigraca je hteo njega je pronalazio. brooka ponajvise. :) hilla , a narocito cartera , bas nista nije htelo sinoc. ali dobro, gentry je fino rasporedio minutaze. srecom , pored talicnog fraja imao je dugu i raspolozenu klupu. koliko sam sracunao , sva petorica koji su upadali sa klupe su imali dvocifren ucinak... ako umornog cartera nece sut , hoce dudley-a. ukoliko grant hill ne sutira trojke , onda to zeli pietrus. da , pick en roll odlicno igraju u ovom delu sezone , tacno se primecuje koliko je neshu nedostajala snazna i snalazljiva petica. ponadao se humphries na kraju ali mosha. :lol:

 

dobro je sto je juta izgubila od bostona. malocas sam video krle starter 11p , ali je igrao manje od 30min. fino se uklapa. polako.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Ценим да би Павловић кидао у Европи, али јбг...овако ће лутати по НБА и мењати екипе после 10 дана.

 

Zaradi on više za tih 10 dana nego za čitavu godinu u Evropi, boli ga uvo.

 

Jedino što ga i za reprezentaciju boli uvo, jebiga...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...