Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Jbg ali kao trojka će morati bolje da šutira. Ali Lewis je stvarno jedno od najvećih razočarenja u NBA prošle sezone. Jedan od najplaćenijih igrača a igrao je bedno, u najmanju ruku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JaValeMcGee34 JaVale McGee

get ready for the 1st triple oop in nba history.. wall to mcgee to vesley

 

 

JaValeMcGee34 JaVale McGee

my mans got hops.... and his girl like 6'5...-P

 

:D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

trebalo bi da ima dobru minutazu kao trojka. tamo je prva opcija na toj poziciji rashard luis koji je mator i losh, a i nije klasichna trojka (mada nije ni veseli, ali u nba nema shanse kao chetvorka).

 

 

A kakav je onaj Chajniz, Yi? On je isto trojka?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andre Miller je bio solidan u Portlandu, ali Felton ima šansu da bude bolji. Mlađi je i odlično igra pick 'n' roll, biće smrt igrati protiv njega i Aldridge-a, još kad se Roy potpuno oporavi, Portland bi mogao biti u vrhu. Još da im je Oden, eeee gde bi im bio kraj, lagano bi se borili za vrh Zapada. Ne brinem za njih, ekipa su sa najviše muda u ligi. U poslednjih par godina oni su imali 1000 povreda, nikad nisu igrali sa svim najboljim igračima zdravima, ali su ipak dolazili do plejof pozicija. Fernandez i nije neki igrač, ako ga krene onda ga krene, ali sem šuta i zakucavanja on nema ništa, sklon je glupim prodorima koji za cilj nemaju postizanje poena, već dodavanje na šut spolja, jedino što on prvo napravi dvokorak, skoči i onda razmišlja gde će sa loptom.

 

Btw čista glupost što se naslov vesti odnosi na Fernandeza, a ne pominju Millera i Feltona, koji su, blago rečeno, višestruko bolji igrači od Rudija.

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znači definitivno lokaut...

Da li će Gasol doći u Evropu, bila neka priča?

 

Inače Veseli može biti odlična 4-orka. Tamo su na toj poziciji od 2 do 208 otprilike (a opšte je poznato da u nba dodaju na visini, i to prilično) Verujem da uz malo hemije može postati zver. Dosta ljudi priča kako nema on neke šanse u nba. Gluposti! Pa ni Novicki nije neka razvijotka pa kida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...