Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Ono sa Čikagom - definitivno pre treba da uzmu Crawforda nego Richardsona :pivopije: Odlično što McGrady konačno ide, u Detroitu su ga stvarno upropastili, ali je još uvek odličan igrač. Detroit je ekipa koja tako očigledno propada a toliko su inertni i neće ništa da menjaju. Za Hamiltona verovatno daju neki neverovatan novac, ista stvar sa Gordonom i Princeom, ta trojka zbog povreda jako jako retko igra zajedno, a McGrady nikako da zaigra jer se kao nije dovoljno oporavio mada čovek insistira već neko vreme da je potpuno spreman, a to je i pokazivao u više navrata kada je dobijao priliku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bilo bi sjajno kad bi dosao crawford. i hamilton treba da dodje (ako vec nije), sto je super, jerbo je dobar i iskusan igrac, a bulsi nemaju neke sutere bas. korver bljesne jednom mesecno i to je to.

kapiram da sa hamiltonom vec moze ozblijno da se razmislja o prstenu, ali polako, da vidimo kakve ce ostale ekipe biti.

Edited by Grob Bez Dna

Share this post


Link to post
Share on other sites

voleo bih kad bi portland uradio neshto ove sezone. imaju skroz kul tim i mislim da mogu daleko dogurati. jedino je pitanje shta ce biti sa rojem. svuda se pricha o penziji, mada tu nishta nije sigurno. ako se to desi, imace mesta na seleri kepu za jednog dobrog beka, a tako mozda i vece shanse da urade neshto nego da roj igra 20 min po mechu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni je vise delovalo da ce pre oden da se penzionise nego roy...stvarno steta. zamislite petorku roy,wallace,oden,aldridge i felton u punoj snazi, pa jebali bi majke.

 

nego, izgleda da ce bullsi ipak hamiltona uzeti. crawforda jure knicksi i jos par ekipa, kako stoje stvari verovatno ce potpisati za njujorcane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potpuno sam zaboravio da su Hornetsi otprilike vlasništvo lige trenutno, pa mi nije bilo jasno šta Stern ima da se meša u trejdove. Ali jbt ispade dobro za njih na kraju, gledaju malo u budućnost, a usput i malo štede, što je klasičan način na koji se slabiji klubovi spremaju za neki dobar draft i pokušaj da te godine urade nešto veliko i izgrade odličan tim. Naravno, moji Raptorsi sve rade na pogrešan način pa tako i ne misle na budućnost već prave očajne trejdove iz kojih ne dobijaju ništa :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...