Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Je l' izvalio neko #Pektacular heštag na tviteru? :mrgreen:

 

Evo nekih tvitova:

 

Ricky Rubio @rickyrubio9 Great W on a road! All I can say: #Pektacular !!!!! Way a fight. Now back home and get some rest.

@kevinlove: Someone please get Nikola Pekovic in the Rising Stars game...he deserves to be there!

@WolvesRadio: In 10gms in Feb, N.Pekovic is averaging 18pts 11rbs & 62% FG. #pektacular" #LINwho” [ BigPek ]

 

Inače tamo vlada histerija oko Peka, da nije Lin eksplodirao, svi bi samo o Peku pričali...

Share this post


Link to post
Share on other sites

mislim da je oklahoma ove godine stasala za velika dela. imaju tim, jebi ga. pored košgeterske mašine, tu imamo i par odličnih defanzivaca - perkins, sefološa, mohamed i, naravno, serž ibaka. jedan od najboljih, ako ne i najbolja defanzivna četvorka lige. manje-više, bili su momci na okupu i prošle sezone, ali sada deluju zrelije. potrebno je samo disciplinovati vestbruka, jer čova za jednog plejmejkera troši preeeviše lopti. više forsirati hardena u napadu.

 

finiks dobio lejkerse, ali džaba. mora se malo raznovrsnije igrati, ne može samo 'run 'n gun' zonfić. neophodan im je neki trejd i da se pojača odbrana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam ih svega par puta ove sezone, ali kako gledam statistiku posle njihovih utakmica, čini mi se da pored Nasha i Gortata oni nemaju više igrača koji imaju konstantno dobar učinak. Ako neko može da potvrdi ko prati Sunse, i da malo skrene pažnju na neke igrače koji su mlade nade, čuo sam dosta pozitivnih kritika na račun Markifa Morisa npr. :da:

 

Oho, počeli Bullsi i Atlanta, vratio se Rose, dobro što se nisam kladio na Atlantu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јеботе, који све анонимуси наступају на том ол стару. Чуј молим те, Тијаго Сплитер. Свака част за Пековића ако оде тамо. Само да му та повреда није озбиљнија.

 

Иначе, не ради линк. ево овде:

 

http://minnesota.sbnation.com/minnesota-timberwolves/2012/2/20/2812864/nikola-pekovic-nba-all-star-weekend-tiago-splitter-injury-replacement

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lik je došao sa Harvarda, nije dobio stipendiju ni za jedan od onih koledža koji se takmiče u NCAA. Ne znam tačno ni kako je došao u Knickse, ali uglavnom je fora u tome što niko nije predvideo da može da bude tako uspešan, i što su ga odbijali po koledžima, a i u Realu iz Madrida izgleda, tako da je njegov uspeh veliko iznenađenje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...