Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 189.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2089271

Hahaha...Taj je mac sa dvije ostrice,njega ne komentarisem :P

Inace,da ne bude totalno offtopic,evo godinama se premisljam da napravim neku tetovazu na listu (noge,za šaljivdzije dežurnije od mene),znaci totalno originalno mjesto,ali bolje i tu nego na ramenu.

Moj najbolji drug  je radio to, medjutim, nesto nam se raziđoše putevi,pa ja ostadoh da moram da platim ako hocu tetovazu. Sramota! Enivej,ne bi bila u boji (ili vrlo diskretno),pa me zanima kako se krecu cijene po BG. 

Znaci,otprilke ove velicine (samo ljepsa):

tribal_leg_tattoo_1506932545966.jpg

Edited by Poor Twisted Me

• 2 weeks later...
comment_2097863

e,aj mi preporucite neki dobar studio u bg-u??

,pa me zanima kako se krecu cijene po BG.

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

comment_2097872

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim  da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

:ph34r:

Thanks...I guess.

comment_2097953

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

:haha: :haha: :haha:

comment_2097965

@Satan: za takvu tetovazu ti ne treba neko specijalan... tako da biras najjeftinijeg, niko te nece zaraziti od navedenih (naravno nece ni mnogi drugi): wigwam, sloba, maja, damir, sindjel... kupi tattoo&piercing magazin, nije skup.

http://www.myspace.com/wigwamtattoo

http://www.damirtattoo.com

http://www.sindjel.com

http://www.majatattoo.com

Wigwam se preselio, sad je u Marsala Birjuzova 6, prizemlje, ako se ne varam

Moram otici u radnu posetu na jesen obavezno da radim "nastavak"

Ja sam se sad vratio iz berlina, i prepravio sam tet tamo. Radio sam prvo kod Maje, i razocarao sam se, jer me nije dobro uopste istetovirala. I onda sam se malo raspitao, i kad su mi rekli da za ovo moje za ponovo prelazenje da mi uzme 200 jura, rekao sam NE. Jebo te neci da zaradjuju na meni. U Srbiji svi imaju trip da treba da se obogate sa poslom koji rade. Ne moze to. Cini mi se da je i Sloba takav. Ne moze on da ti uzima kesa sto je jedini dobar ovde. To je malo bez veze. U svakom slucaju, predjem ga ponovo u nemackoj i jos malo dodetaljisem, sve za 80 eura, znaci 160 eura jeftinije. Pri tome kvalitet boja i rada, i celokupna usluga da ne spominjem. Sada sam zadovoljan, nekako mi je drago sto sam tamo radio, razmisljam da ako se desi da putujem u Berlin jos nekad, uradim tamo jos neki tet

pozz

evo moj prvi post na ovom forumu, tema je tattoo, a isto je moj poziv u zadnje dvije i po godine pa da i ja nesto dodam.

Ovde se prica o svjetskim maistorima, i kako oni rade, probajte doc kod Roberta Hernandeza ili Victora Portugala sa zeljom da istetovirate natpis na podlaktici ili ruzicu na plecki. U Beogradu imate stvarno par odlicnih majstora samo ako malo bolje pratite tattoo scenu (Srdjana Lizarda, Slobu i Damira), u Novom Sadu imate Ivana (pure paint tattoo) i Bobana iz Ritma nereda, Kragujevac Mojsa i u BiH imate u svijetu priznate majstore Pedi i Cigla u Banja Luci, e sad ukoliko kod njih odete s nekim glupim motivom a trazite da to izgleda svjetski...

ajde neka neko jos jednom pita za preporuku :rockdevil:

Edited by MissionVao

comment_2098919

izaslo bi te ne bas malo,ali ne bas previse para :haha: salim se,ja sam hteo da radim 10x10 ovde u somboru,crno belo isto tako ko sto ti kazes nema ni premalo detalja,a ni previse i trazio je oko 70eura.

comment_2102287

Решио сам да прва тетоважа буде нешто мало, некомпликовано,а опет мени битно. И изабрао сам то. Алиса ми је дала број неког лика који је њој радио па ћу да се распитам код њега. :)

Posalji mi broj tog lika, sto pre...

Najzad prelomih... :red:

comment_2107295

Ali primeti da si SAMO TI odreagovao.

Šta li to znači majka mu stara... :rolleyes: c c c ...

Znači da ja ne zalazim na ovu temu. :D

A podsetio sam se i zašto. :P

Edited by Sisus

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.