July 9, 200520 yr comment_845259 Normalno da ce da mu se svidi Nation,posto je govno,kao i sve sto je Max uradio posle odlaska iz Sepulture.Uhhhhhhhh... taj rad
July 10, 200520 yr comment_845764 Sinoć sam se podsetio mojih Sepultura dana... TO nije bilo pametno... Posebno što sam slušao "Blood Rooted"... Auh,imao sam posle toga energije za omanju crpnu stanicu u okolini Ripnja!
July 12, 200520 yr comment_847391 ajmo ko zna napamet sepulturin opus, nek mi da sve njihove instrumentale. pomijesala mi se imena u media plejeru, jebi ga - a mrzi me da googlam.
July 12, 200520 yr comment_847537 Jasco Itsári Tribus F.O.E. Kamaitachi T3RCERMillennium Valtio ja znam za ove al sam verovatno nesto propustio
July 13, 200520 yr comment_848402 Gledao sam bash skoro jedan od njihovih dokumentaraca koje imam,i odushevio se kad su Anselmo i DImebag sa njima izveli Kaiowass
July 13, 200520 yr comment_848648 Gledao sam bash skoro jedan od njihovih dokumentaraca koje imam,i odushevio se kad su Anselmo i DImebag sa njima izveli Kaiowass Gde si nasao bre to?
July 14, 200520 yr comment_849123 e ja bih htjela to da cujem! baci link ili reci gdje ima. ja trazih vec, ali pretraga nije uspjela.
July 15, 200520 yr comment_849956 Pa još jedan takav koncert kao što je bilo u Budimpešti 1993 rado bih pogledao. Predgrupa su bili Paradise lost onda još u onom starom fazonu a posle Haos Sepultura su razvalili a i mi isto,Pajo je izgubio socijalke na tom koncertu . Negde sam već pisao o tome da umreš od smeha
July 15, 200520 yr comment_849965 u necijem potpisu sam citala o tim socijalkama ali nema sanse da se sjetim!! daj opet tu pricu molim te, ali onako kako stoji u potpisu !!
July 15, 200520 yr comment_850020 Za vreme tog koncerta moj jedan stari drug tada je bio oko 36 godina koji je bio sa nama u toj guzvi i haosu ..kako je on skakao,gurao se i galamio ispali su mu socijalke.. I posle koncerta svetla u sali su se upalila ostali smo skoro zadnji i trazili mu zube al nismo našli...Ja više nisam mogao da stojim na nogama od smeha. A tek humora kad je stigao kući bez zuba....Svi su mu govorili da bog da da si i glavu ostavio tamo budalo. Drugi dan je zvao kuma u Nemačkoj da mu pošalje opet novaca jer je zube ostavio u Mađarskoj.Al ja već sam onad plakao od smeha. Ma strava lik , Još uvek je lud bre...Ajde sada idem na spavanje sutra idemo u Quebec pa u subotu na Mejdene !!
July 15, 200520 yr comment_850023 bem ti.. mozes misliti kako je bilo onome ko ih je nasao? neka ih cistacica odmah sebi uzela! ajd pa lijep provod na mejdenima!!
July 15, 200520 yr comment_850147 Za vreme tog koncerta moj jedan stari drug tada je bio oko 36 godina koji je bio sa nama u toj guzvi i haosu ..kako je on skakao,gurao se i galamio ispali su mu socijalke.. I posle koncerta svetla u sali su se upalila ostali smo skoro zadnji i trazili mu zube al nismo našli...Ja više nisam mogao da stojim na nogama od smeha. A tek humora kad je stigao kući bez zuba....Svi su mu govorili da bog da da si i glavu ostavio tamo budalo. Drugi dan je zvao kuma u Nemačkoj da mu pošalje opet novaca jer je zube ostavio u Mađarskoj.Al ja već sam onad plakao od smeha. Ma strava lik , Još uvek je lud bre...Ajde sada idem na spavanje sutra idemo u Quebec pa u subotu na Mejdene !! trebalo je preziveti taj koncert Ajd lepo se provedi na koncertu
July 19, 200520 yr comment_853400 Ima li nekih novosti od Sepulture? Max je na pitanje dali je moguc povratak u seputuru, skoro odgovorio da je moguce ali ne jos neko vreme.
July 20, 200520 yr comment_853779 e ja bih htjela to da cujem! baci link ili reci gdje ima. ja trazih vec, ali pretraga nije uspjela. Tu sam.Nemam link,dobio sam to u nekoj razmeni.'Oce neko razmenu?