Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 106k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1907903

Mislim da se kod nas zove Recna Flotila (jer je otprilike to u velicini) - ne znam jel shit ili ne, pretpostavljam da je vecina orudja starija i neatraktivna, a posto nam su nam oruzane snage u 'tranziciji' iliti profesionalizaciji, pretpostavljam da nije nesto posebno.... :sad: Mislim, moglo bi to da se reorganizuje na manju, ali efikasniju i bolje opremljeniju recnu snagu, ali 'tranzicija' je kljuc i verovatno je uloga u kontroli/gonjenju saobracaja i granica... :zeleni:

Na zalost, nemamo aktivne clanove nase vojske da nam da uvid u stanje ili sposobnosti/organizaciju.. :no:

Mozda neko od 'veterana'... :da:

Edit: Naravno Rout, daj nesto ako imas (pa cak i da su goli momci u pitanju).. ;)

Edited by Ivan_Creed

comment_1907913

evo sad drugar reche da treba i vezara da bi se upalo da sluzish u rechnoj...kazu da je ladjenje jaja...prvo peshadijska obuka u somboru...pa te onda prebace u bg ili ns...ujutro neka smotra...i kasnije sunchanje na palubi :cool:

tako da ....civilno sluzenje definivno otpada :mrgreen:

Edited by Ranis

comment_1907914

Eto kako moze lepo da se sredi a ne ode u civilnu na zloupotrebu i nerad! Sto se tice ladjenja, zavisi kako kome... ne spustaj gard!

Edit: probah uploadovati sliku, ali nesto nece... inace evo linAk (recna flotila) http://media.photobucket.com/image/Recna%2...VS/4de21625.jpg ...

Edited by Ivan_Creed

comment_1907967

На регрутацији сам био још 2006, а другари који живе јужно од Дунава још ни то нису обавили. Је л' зна неко зашто је то тако?

Иначе, мени је неки тип на регрутацији чуо шум на срцу и уписао да сам ограничено способан. Ја се уср'о, ишао после код кардиолога који ми рече да нема ништа од тога и да је овај погрешио, ал' да се не жалим, пошто је свако коме су то уписали прошао к'о бубрег у лоју кад је служио.

comment_1907976
На регрутацији сам био још 2006, а другари који живе јужно од Дунава још ни то нису обавили. Је л' зна неко зашто је то тако?

Иначе, мени је неки тип на регрутацији чуо шум на срцу и уписао да сам ограничено способан. Ја се уср'о, ишао после код кардиолога који ми рече да нема ништа од тога и да је овај погрешио, ал' да се не жалим, пошто је свако коме су то уписали прошао к'о бубрег у лоју кад је служио.

bicesh cata neki zaduzen za papirologiju i svi ce da te mrze dok budu radili sklekove i chekitjali celu noc na strazi :razz:

comment_1907992

Добио сам везу, мада мислим да то нема везе са тим фиктивним шумом, него са тим што сам их лаг'о да ћу да упишем неки од техничких факултета. :)

comment_1908029
Od ljudi koje znam samo jedan je dobio artiljeriju ali taj lik je fizicki OGROMAN i jednostavno se znalo da ce to da ga zapadne. :)

A znam i nekoliko pesadinaca koji su, dobivsi knjizicu, izleteli iz vojnog odseka deruci se i lupajuci vratima. :)

I onda mene pitaju zasto mislim da je mornarica bolja od pesadije.

:)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.