Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1206129

Americki Heavy metal bend.

Bili su aktivni u prvoj polovi 80tih, imaju i album iz 2002 ako se ne varam na njemu je pevao Joakim iz grupe "Hammerfall".

Inace ima samo jedan EP iz 1983 "Deliver us"

I mogu revi da je EP odlican ,pogotovo pesma "Deliver us from evil".

Edited by Wild_Tigar

• Replies 67
  • Views 10.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

http://rrus.rusfolder.net/files/44823037

• Obuze me osjecanje srama nakon sto sam malo proceprkao po netu i shvatio da je ovaj The Hunt for Damien izasao jos u novembru 2015, a ja ga nisam uopste registrovao. Onda vidim da se zapravo ne radi

• Pročitah na arhivama da je prije par dana (13. maja) preminuo Bill Tsamis, mastermind ovog benda. R.I.P.      

comment_1206244
Imam onaj album iz '84,...and the cannons of destruction have begun.Taj si zaboravio da pomenes gore.

Zapravo, taj album je i najbitniji u celoj prici, jer ko god da pominje Warlord kao uzor, uglavnom navodi album "...And The Cannons Of Destruction Have Begun".

Ne znam zasto neki ljudi ne vole pesmu 'Mrs. Victoria', meni je ona super.

comment_1206955
Zapravo, taj album je i najbitniji u celoj prici, jer ko god da pominje Warlord kao uzor, uglavnom navodi album "...And The Cannons Of Destruction Have Begun".

Pa da,njime su dostigli kvltni status.

Elem,rekao sam na staroj,reci cu i na novoj temi - da me jebete svi nije mi jasno zasto ovaj bend nije bar malo poznatiji,onakav kvalitet i izasao album za Metal Blade...Samo mi malo produkcija smeta,malo premekano za moj ukus,gitare mnogo nazad,klavijature napred,ali kad se chovek udubi shvati da je materijal vrhunski!

comment_1207687

Istina, istina, sve si lepo rekao.

Mozda bi im se, da su postojali malo duze, razvojni put kreato kao u slucaju Virgin Steele, jer sve sto si opisao su karakteristike Virgin Steele zvuka, mada ne toliko na samom startu karijere.

• 3 weeks later...
comment_1224180

Nigde drugo nije bilo interesovanja. Grci su toliki fanatici da to nije normalno. Jedina dva koncerta koja su Brocas Helm ikada odrzali van Amerike su bila u Grckoj pre par godina, u Atini i Solunu. Platili im Grci lepo karte i rasprodali dva koncerta. Ista stvar za Omen pre par godina, eto i zaWarlord. Bio je i neki heavy metal festival gde su svirali samo epic bendovi, gde su glavni bendovi bili Elixir, Sacred Steel, Ostrogoth i Wotan. Ulaz za oba dana je bio po 25 evra i koncerti su bili rasprodat!

• 10 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1502360

Мени није феноменално, али је сасвим ОК. Чуди ме да ђенерал ниеј реактивирао ову тему након интензивног преслушавања последњег албума. А, ђенерале?