Jump to content

Pornići


Geozee

Recommended Posts

paz`
:lol:

 

Joj, ovo je bolesno. Zastrasujuca je ta mirna faca koja ne kapira o cemu se radi. I naravno, sto ga je blajznuo za kraj. Au, brate, sto je mnogo mnogo je. :puke:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo vam jedan zanimljiv film...

 

Freaks of cocks se zove film potrazhite ga na torrentima :rolleyes:

 

Evo vam mali preview :rolleyes:

 

http://www.hidebehind.com/D40662?f

http://www.hidebehind.com/9F9A00?f

http://www.hidebehind.com/83D18E?f

http://www.hidebehind.com/F28068?f

http://www.hidebehind.com/9DCE48?f

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ojha, bas fino pici ova tema ^_^

 

Elem, ne svidja mi se ovo gore, moram da priznam da ne volim "crne i velike "... haha... jooj:) No, nisam rasista da se razumemo, ali eto.. nesto mi tu smeta.

 

Inace, ponekad tako naletim na Shok Koridor i bude neka zanimljiva tema... Ovog puta bese nesto kao "granica pornica i umetnosti" i bese veoma inspirativno, pogotovu sto je ovoga puta gost bila Zorica Tomic, prof.sociologije, i stvarno je zena lepo pricala. Kao i uvek pustali su razne filmove... neki su bili tresh stariji pornici, to bas i ne gotivim, ali je i bilo nekih ala "artsy" i to je bilo naaajs :bigblue: Hmm, jbg, zaboravih kako se taj zove, a pocinje bas fino - tip i riba u kolima i ide neka muzicica... on je presvlaci u neko cudo i vodi u dvorac (na orgije). Sve je kao elegantno i fino, pa cak i delovi najgrubljih scena deluju "nezno" :lol: Do duse, nema close up-ova ko u pornicu, bar ne u ovom delu koji ja videh, no doobro, i ovako je bilo ok. Ovo je ko malo grublji erotik. Eh...

 

Inace, jel cuo iko za fetish "fornofilija"? Veoma bizarno.... Ribe koje vole da "imitiraju" delove namestaja :mrtav: No, evo jedne sexy slike i u okviru toga:

 

corset_stool.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...