Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 112.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

JEBI DULE GLUPI FMP

• Do sinoć sam, bio ubeđen da je Judas Priest iz 2004. godine najbolji koncert kojem sam prisustvovao. Ali drago mi je da više nije tako, što zbog toga da je to Hypocrisy, jedan od, za mene, top5 bendov

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

jebo hypo, dolazi nam sabaton premijerno.

comment_1674014

Nah, come on, break the rules... Stavi taj intie da vidimo šta reko. :D :cvil:

Skeptičan sam malo po pitanju novog albuma, ako se uzme u obzir da je rekao da će biti u fazonu Virusa. Ja volim Virus, ali sa druge strane ne bih voleo da se ponavlja, jer sam se navikao na konstantno menjanje "ritma" kad je Hypo u pitanju.

Ma, na kraju, šta god da izda, biće ok. Jedva čekam da čujem.

comment_1674030

Jest da je mek i melodičan, ali je u isto vreme i mračniji u neku ruku, znatno sporiji od Virusa, i upravo na to sam mislio kada sam rekao da naredni album ne bi trebalo da prati formu nekog od prethodnih albuma posebno. Ne kažem da ne bi trebalo da postoji uticaj prošlih albuma, ali ono što je krasilo bend u proteklim godinama bila je svežina i inovativnost, uz prisustvo iznenađenja (uglavnom pozitivnih), koje je svaki od njih imao. Kako god, imam vere u Petera i ekipu da će odraditi fenomenalan posao narednim ostvarenjem i mislim da neće razočarati.

comment_1676564

Shto se tiche rerekordovane Kvake...pa svakako je rezultat bolji nego pri prvom izbacivanju, ali meni se ovo josh uvek ne svidja! Problem, pre svega, je shto je ovo josh uvek isti materijal! Gomila chugga-chugga riffova, nema solaza, smeshni "besni" tekstovi, maltene jedini plus je shto bubnjevi vishe ne zvuche kao jebeni St.Anger, i dzitre zvuche blize death metalu nego Slipknotastom nu metalu.

comment_1678226
Primetio sam, inace, da na zvanicnom Hypocrisy forumu mnogo "fanova" kenja kako je "Into The Abyss" los album i cak ga nazivaju najgorim??? :ph34r::ph34r::ph34r:

Apsolutno ne razumem, kako moze da ne valja album na kojem su "Fire In The Sky", "Blinded", "Legions Descend"??? Ludaci... :violent:

Ma članovi na tom forumu nemaju pojma šta pišu. Osim onog Shamateura i možda još par ljudi. Ako je "Into The Abyss" loš, onda je Virus govno, haha. :lol: Pričam metaforički. Stoga, članovi tog foruma GTFO. :)

comment_1678237
Primetio sam, inace, da na zvanicnom Hypocrisy forumu mnogo "fanova" kenja kako je "Into The Abyss" los album i cak ga nazivaju najgorim??? :ph34r::ph34r::ph34r:

Apsolutno ne razumem, kako moze da ne valja album na kojem su "Fire In The Sky", "Blinded", "Legions Descend"??? Ludaci... :violent:

Running from the shadow

Can I ever be free?

Struggling for my life

What do they want from me?

:rockdevil:

Aman..losh album :)

Mora da ga bacaju na Catch 22..

comment_1678247
Ma članovi na tom forumu nemaju pojma šta pišu. Osim onog Shamateura i možda još par ljudi. Ako je "Into The Abyss" loš, onda je Virus govno, haha. :lol: Pričam metaforički. Stoga, članovi tog foruma GTFO. :)

gtfo.png:)

Btw, videh tamo i komentar da je prva verzija Catch 22 mogla lagodno i da prodje kao Pain album, sto i nije daleko od istine, makar sto se tice textova i pesama tipa Edge Of Madness...

Edited by Talvi

comment_1678339
Running from the shadow

Can I ever be free?

Struggling for my life

What do they want from me?

Ah, moj najomiljeniji album. :D:pivopije:

gtfo.png:)

Btw, videh tamo i komentar da je prva verzija Catch 22 mogla lagodno i da prodje kao Pain album, sto i nije daleko od istine, makar sto se tice textova i pesama tipa Edge Of Madness...

Nemoj da počne Pera, Pain albume da izdaje kroz Hypocrisy. Haha. :D