Jump to content

Pro Evolution Soccer 6


GEORGE_SOAD

Recommended Posts

  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A i do tad će da pojeftini AMD X2 4800+. ;)

 

 

Pogledaj benchmarke i cenu Intel Core Duo procesora i razmisli dvaput sta ces kupiti ;)

 

 

 

 

btw, odlicna je igra. Konacno mozes slobodnije da igras cvrscu odbranu i da izvodis aut duboko u polje. Stvarno je sve dobro zagitovano.

Edited by Metalbeer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam Core2Duo na ovom kompu sa koga sada pišem (laptop). ;)

 

A dok ne kupim nov proc za desktop komp već ću biti u kontaktu sa ovim amd-om da ga testiram malo, pa ću razmisliti. Ali bez 2 GB rama ne uzimam nov komp, kao ni bez 7900GT kartice. ;)

 

I btw. može PES6 i na 256 rama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iam ja msi 7900 ;) hahhaha... :))) da se falim malo :)hahaha.

Nego :

 

ima problema sa klizecim jer se tesko uzima lopta na taj nacin . Sto kaze moj drugar ukljucite pes 5 posle mesec dana igranja 6ce i sve ce biti jasno :)aahhaha. Izgleda treba da se naviknemo malo, ali sto jes jes treba da izbace patcheve koji ce malo poboljsati kretanje i kriterijum sudjenja. Ovako mi je ok. I teze se daju golovi glavom iz centarsuteva ( znam jer na taj nacin samo i igram ... :) ) .

Sve u svemu kroz par patcheva bice mnogo bolji od 5ce . To je moje misljenje .

To sam rekao juce ...

 

A danas :

 

Danas mi je igrica mnogo bolja nego juce :)gahahha, mozda se "slegla" :) . Mislim da je dinamicnija nego pes6, vise mi ne smeta sto je zajebano uletati klizeci, slobodni udarci konacno idu ostro na gol, sutevi iz daljine idu blize golu nego u pes5, centar sutevi mnogo teze prolaze sto je opet zanimljivije , igraci lepse primaju i kontrolisu loptu . Ko zna sta cu sutra pisati :)hahahaha.

 

Heavy Jerk :

onda ces se sad skenjati jer je kriterijum gori od 5ce .... jos ako uzmes u obzir da se stvarno tesko uklizava jebanje je mame... :(

 

Baal:

Ako dolazis na tankard mogu ti narezem ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni igrica radi kao podmazana na 512ddr, 2800+ Sempron, 7300GT SLI...

i stvarno sto je vise igram vidim koliko je novina uneto od ranijih delova(a igram pes iliti WE vec 10 god), mnogo bolja pokretljivost odnosno animacija igraca, realnija atmosfera...

Frubi patch je izasao, odnosno onaj option file da su ti svi igraci, klubovi lepo ispisani...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm izasao znaci ?! Do jaja sad cu da skinem !

Ovaj malo sam se zajebao kada sam vam rekao da se lakse daju golovi iz daljine itd. Juce mi je bilo ukljuceno na regular(3nivo tezine) , a sad sam stavio na top player( 6 nivo tezine ) i kurac zajebano je ... :( Ali naravno ne smeta da se igra hahhaha :)))).

Jedino jebe klizeci i dalje jer igraci protrce pored tebe kao furija i nema sanse da zaustavis nekog :( .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogu reci da je igrica bolje optimizovana od proslog dela.. Videcemo kako ce biti na netu...

 

Nego...

 

Igrica je u odnosu na PES5 postala jebena FIFA!!

 

Iako mi se dopada nacin igranja odbrane, kretanje i tako to, jedna stvar koja mi je juce nakon 3-rocasovnog igranja protiv "coveka" postala jako jasna i jako ide na kurac i sve pozitivne strane koje ovaj deo ima (a stvarno ih ima podosta) baca u n-ti plan. TRCANJE!!

 

Igrica u kojoj uzmem Ajax ili bilo koji tim imaju brze igrace po krilima i pretrcim od svoje polovine do peterca i to prvi napad RMF, drugi LMF i oba puta kao da igram sa debilom a ne sa drugarom sa kojim to igram vec 3 godine (stavio sam ih na SMF, a slucajno sam izabrao Ajax, ne preferiram Robinje, Rikardinje i whatever-inje) ne zasluzuje da nosi ijedno slovo od PES!! Sta onda treba da ocekujem ako uzmem Arsenal, Milan ili Barselonu? (fala bogu pa ni pre nisam uzimao takav tip timova) Da dam mom burazeru da igra ovo, kapiram da bi se 5 puta lakse snasao nego sa PES5.

 

Gadno sam se razocarao u ovo Fifa-ziranje PESa. Ideja o probijanju igraca - na mestu, trcanje po FIFA sablonu - nikako!

Edited by Lordring

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Тешко да је оно на претходној страни минимална конфигурација. Ја сам ово чудо терао на АMD 1600+, 512 MB RAM, GeForce MX400, јес да хоће понекад жестоко да сецка али може да се игра :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbt, lepo sam ti rekao, moze ali preko Hamachija.

Nego, nabavih konacno ovu igricu od lika koga i ne poznajem nesto :)

 

Po meni, ovo je najbolji PES do sada, toliko. Nema jebenih faulova za svaki start i penala kad god udjes u kazneni, bas kako teba da bude, znaci penal dobijes kad je stvarno faul, a ne zato sto juris suparnickog igraca na 'x'.

Inace, igrica nije nista mnogo vise zahtevnija nego prethodni delovi, kaze coek koji je tera na 256 RAM-a, FX5200 grafickom i 2ghz protzom.

Edited by Heavy jerk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam skinuo samo onaj mali sa ispravkama imena igraca i timova, i sa pravim grbovima, nema ni 2 mb, a rarovan dodje oko 500kb. Idi na soccer access( guglaj malo, naci ces ga ja mislim iz prve) i ukucaj PES6 gde treba, taj sajt je majka. Ali, posto trenutno imam dial up, skinuo sam samo ovo sto sam skinuo.

 

Inace, sta fali 4-4-3?

Barem mi protiv kompa ne smeta, primim do 20 golova po sezoni, isto kao kad sam igrao sa 4-4-2 :)

Shalim se, znas na sta sam mislio, 4-3-3, medjutim to je jednom ortak mog burazera rekao pa sam ga zajebavao 100 godina, pa rek'o sebi sto da ne iskoristim foru :)

 

Elem, krenuo sam kao sto obicaj nalaze sa svakim novim fudbalom na 3 zvezde, tj. kako li se vec zove taj level sada i na normal level tezine master lige...tu sam uzeo odmah kup i prvenstvo 2.lige, potom sve isto i od prve; smaralo me da igram jos jednu sezonu. Sad sam krenuo na top player i normal level master lige( nisam lud pa da idem na hard, ima stamina da se istrosi posle 3 utakmice cenim :) , to kad bas ne budem imao sta da radim drugo u zivotu), i uzeh odmah kup i prvenstvo 2.lige, sad sam u prvoj, odigrah par tekmi.

Edited by Heavy jerk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je vala svaki novi PES sve gori...jebote zasto jebeni vrhunski igraci non stop promasuju prazan go sa 1-2 metra!? ...igram na onom "zadnjem" master levelu ili kako se vec zove i retko kada mogu da dam vise od 4-5 golova...posto odjednom comp odluci da mi zabrani da dam gol i tako kada su mi npr. Ronaldinho i Eto'o najraspolozeniji za igru ne mogu da pogode jebeni okvir gola...i to iz je 20 pojusaja ponaosob :) ...a kada comp zaboravi na taj "faktor sretje" onda u 90% slucajeva opusteno dajem preko 9 golova...govno...inace igram ovaj serijal jos od Super Nintenda i u najboljem secanju mi je ostao PES 3 sa prvog Sony-ja...

 

E da...najjaca fora u igrici...iz nekog nepoznatog razloga 90% suteva iz polu-mrtvog ugla zavrsava u mrezi :) ...tako da ako igrate neki turnir na netu ovaj zanimljiv bag moze da vam pomogne :)

Edited by Marty F

Share this post


Link to post
Share on other sites

hah :)

 

Inace, to je i bila ideja novog fudbala, da se ne daju tako lako golovi, ali oni izgleda su najvise paznje obratili na zicere...

 

Inace, provalio sam ovo sa kostimima, mnooogo dobra fora :)

 

Glupi japanci...umesto da su popravili jebeni A.I. oni su verovatno stavili neki "random generator pogodaka" ili sta vec :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faulovi su skroz na mestu, samo su kartoni preterani (barem za nijansu manje rigorozno je trebalo da bude)

 

Inače je užas šta su uradili od igrice... Stvarno mi dodje da igram PES5 do 7-mice mada verujem da će i ona biti isto govno kao i 6. Koliko mi se čini krenuli su oni u FIFA pravcu (već je PES5 imao FIFA kameru), tako da verujem da će do 8-ice FIFA biti zanimljivija za igru od PES-a

 

U neku ruku mi je drago što više nema sigurnih pogodaka. Sve što treba da se navikneš to je da ne možeš kao u 5-tici da se vrtiš po 16m, okreneš se, šutneš i to bude do jaja precizno i uvek ide ka golu, nego je realno da nemaš orijentaciju i da imaš pritisak i od igrača koji te vuče i od šanse u kojoj si i da je šutneš kao da igraš za FK Mladi Seljak :)

 

Mada nikad mi neće biti jasno kako može bilo ko da se onako šeta po 16m bez problema. Drugar me drkao kad smo igrali Bugarska - Nemačka (random) sa Balakom bukvalno 15min po 16m a ja ne mogu nikako da mu uzmem loptu osim da napravim penal a nije baš da sam ubogi amater :mrgreen:

 

O tome koliko su upropastili slobodne udarce i da ne govorim... U prošlom delu sam davao i sa 48m (dobro, kad brani Howard u Mančesteru :mrgreen:) a ovde sa 25m nema šanse da ga zavučem, ali ajd, još uvek se nadam da samo treba da se malo navikneš.

 

I zapravo, to je najveći problem kod svih, samo da odbacimo sisteme koji su prolazili u 5-tici i da pronadjemo nove i svi ima da pričaju kako je ovaj fudbal do jaja a nije :evotigana:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...