Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 246.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

ZBOG NAS TAKVIH... NAPRAVI SI DREDOVE I PLACI UZ DENIJA FILTA... I VICI JA SAM SATANIN SIN... NAJVECI SAM TRoo MEGA SELjAK NA SVIJETU... I OBJESI OBRNUT POLUMJESEC I ZVIJEZDU... BICES KUL SIGURNO

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

Da,mislim krajnje mi pozli kada vidim taj gothic trip u najgorem mogućem izdanju zavijen u oblandi erotike i satire.Tematika ipak iz nekog razloga zadovoljava neke neobjašnjivo duboke porive čovjeka a

• Не. Они треба да буду на пауер под-форуму. Кредл оф Филт и њима сличне групе немају никакве везе са БМ и не треба да се налазе на БМ под-форуму. Не заслужују да се нађу на истом месту са Дарктроном, Б

comment_1470278

Da, V-empire je istovremeno energican, melodican, mracan, romantican, brz, spor, ma ima svega u njemu, tekstovi su kao i uvek odlicni, ne znam, ja stvarno ne bi mogo da mu nadjem manu, nije ni prdeugacak, ni prekratak, traje sasvim dovoljno.....po meni, to je najbolja produkcija koju je COF imao, i koju ce ikad imati....

comment_1471937
Cradle of Filth nikad nije obradio Fear of the Dark...

Verovatno mislish na Graveworm...

Prvo se informishi pa se smej do mile volje...

Kakve to veze ima?

I da sam najneupućenija oni su mi funny.

I nisam ja kriva što sam dobila pjesmu a Cradle potpisan kao izvođač...a u isto vrijeme i google izbacuje rezultate za njih... pih. :rolleyes:

• 3 weeks later...
comment_1493006

Ne ne ne ne ne, Byronic je ubedljivo najgluplja pesma koju je COF ikada izbacio, znaci, kao da su je napisali za jedno popodne, i kao da cisto popunjava album, mada nije jedina pesma koja nekako samo popunjava, pesma smaaaara i postaje dobra tek kad se pojavi Ville.....

Meni su najjace Libertina Grimm, Under Huntress Moon, Pentagram, Tonight in Flames.....

Ali ovo je ubedljivo najtupaviji COF album.....skupljene neke pesme i pesmice i nabacane da cine album....nista, ja cekam sledeci.... :rockdevil: