Posted November 2, 200618 yr comment_1226898 Bend koji su oformili Scott Schafer i Greg Fulton nakon raspada njihovog prethodnog benda, Znowhite. Jednom sam iskomentarisao kako njihova muzika jako lici na panteru, a neko je posle toga rekao "Pantera jako lici na njih". I dalje nisam siguran sta je u pitanju od ta 2, s obzirom da su savremenici, ali je cinjenica da je energija koju su ulili u svoje pesme primetna na prvo slusanje. Snimili su 2 albuma 1991 - I Hate Therefore I Am 1994 - My Friend Lonely I zaista ne znam koji mi je bolji od kog, oba su vrh vrhova...
November 2, 200618 yr comment_1226946 Verovatnije da je ovo drugo. Iako su bili savremenici Znowhite (i Snowhite) je postojao davno, davno, isto kao i Pantera, ali je taj bend i tada svirao mnogo tvrdju muziku od Pantere.
November 9, 200618 yr comment_1231015 Pantera or not, meni je ovaj bend odlichan "I Hate.." mi se svideo zbog zanimljivog songwritinga i dosta epichnosti koja je ubachena u pesme..mislim da sam na nekom forumu otvorio temu kao 'epic thrash' bas zbog ovog albuma.. dok mi se MFL svidja jer je nesto vishe straight-forward thrash metal, al ima tu i reminisencija na prvi album..
November 9, 200618 yr Author comment_1231184 Znaci pesma Words are just words ima takvu liriku da sam se ja najezio, a opet, ne uspevam da nadjem tekstove nigde na netu, cak ni darklyrics, google izbacuje samo neke bezvezne sajtove... Jel moze neko da mi pomogne po tom pitanju?
August 31, 200916 yr comment_2041725 Bas sam hteo sada da otvorim temu Cyclone Temple, ali search owns! Nije niko postovao tri godine! Inace jedan od mojih omiljenih thrash bendova. Kada sam bio u Italiji prosle godine, nabasao sam na I Hate Therefore I Am cd i bez razmisljanja ga kupio. Neko je napisao za njih "heavily underrated, emotional thrash" i u pravu je. A kako je Angelystor opisao albume, takvo i ja misljenje imam, jos bih dodao da su im tekstovi VRH. Topla preporuka onima koji ih nisu slusali.
August 31, 200916 yr comment_2041767 I Hate Therefore I Am je odličan album. Crnja je gitare odsvirao nenormalno. Pumpanje na sve strane. Malo me nervira kada pevač pusti emo glas i zato mi je Public Enemy vrh, ali i In God We Trust. Zbog tih bezveznih momenata koje pevač izvodi ubeđen sam da album nije doživeo uspeh koji zaslužuje. Sve ostalo je savršeno. Između ovog i drugog albuma izdali su i EP, Building Errors in the Machine, na kome su sve pesme koje su i na drugom albumu, međutim ovaj EP je skroz drugačije isproduciran (prljavije) i otpevao je pevač koji nije pevao ni na jednom albumu. Tip je skroz skinuo Hetfilda tako da je to interesantno poslušati.
August 31, 200916 yr comment_2041918 taj prvi album za mene ima jednu od najlepših thrash produkcija, a pošto je crnja pravio sve pesme i pisao tekstove, odsvirao sve gitare, kapiram da je on najzaslužniji i za tako lep zvuk. uvek mi je bio ekstra simpatičan. Znowhite su bili jedan od ultra retkih thrash bendova 80tih koji su imali crnca u postavi. pored njih na pamet mi padaju Hirax, Suicidal Tendencies, Zoetrope i ne znam više.
August 31, 200916 yr comment_2042308 taj prvi album za mene ima jednu od najlepših thrash produkcija, a pošto je crnja pravio sve pesme i pisao tekstove, odsvirao sve gitare, kapiram da je on najzaslužniji i za tako lep zvuk. uvek mi je bio ekstra simpatičan. Znowhite su bili jedan od ultra retkih thrash bendova 80tih koji su imali crnca u postavi. pored njih na pamet mi padaju Hirax, Suicidal Tendencies, Zoetrope i ne znam više. Vidi, vidi, otvorila se tema o Cyclone Temple . I hate therefore I am je jedan od najboljih thrash albuma tokom devedesetih. Stvari su toliko dobre da mi čak ni neoubičajeno melodično pevanje ne smeta. Čak šta više, savršeno se uklapa i razbija šablon koji su thrash metal bendovi tokom druge polovine osamdesetih kreirali. Drugi album je daleko slabiji i ima nekako bezveznu produkciju tako da mi je mini daleko draži. Šteta što Znowhite nije tako zvučao i šteta je što im je prvi album izašao tek 1991. nakon čega je nastupila thrash metal kriza. Svih 9 pesama sa ovog albuma mi se sviđaju uključujući i sporije numere.
November 30, 201113 yr comment_2440071 josh jedan bend koji zasluzhuje da se izvuche iz naftalina, prvi album vrhunski tresh, drugi album do jaja odradjeni neki tresh-gruv, ali prvim albumom sam oduchevljen, retko gde nadjem lepe tehnikal tresh stvari, npr kao shto su prva dva albuma believer-a, i evo ovaj "i hate therefore i am" je bash kul http://www.youtube.com/watch?v=24m60cUsDZQ