Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 295.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_1935348

Са Мајкрософтовог сајта: To install SP3, either Windows XP Service Pack 1a (SP1a) or Windows XP Service Pack 2 (SP2) must already be installed.

Ко ли је сад у праву, да ми је знати. :)

comment_1935696

again ja sa mojim problemima :)

gde god da odem nisam ulogovana, kao da su cookies disablovani a nisu :confused: nisam nista menjala u bilo kakvim podesavanjima. probala sam da nadjem na google-u odgovor al za sad nista :zuba:

Edited by Double Fire

comment_1936177

hvala svima na preporukama za laserski, ali prosto nisam bila spremna da sahranim blizu 200 jura za nešto što koristim 4 puta mesečno :) za te pare registrovaću automobil :D trebala mi je kolor štampa i vrlo je korisno što ima skener+kopir.

tako da sam kupila canon mp140 za 4,5krsd i prezadovoljna sam.

e da, da ne zaboravim. gigatron ne ažurira redovno svoj sajt novim cenama. zato, ako vidite nešto i naručite, obavezno štampajte ponudu sa sajta ili se pozovite na sajt i daće vam po toj ceni! u prodavnicama obično žure 1 ili 2 nivelacije pa su cene više. :D

comment_1936709

Дакле, будим вам се ја јутрос, укључујем комп и имам шта да видим. На екрану ми је све некако црвено, боје су се скроз појебале. Урадим print screen, пребацим фотку на телефон а боје нормалне. Значи није до монитора. Да ли се некоме нешто слично десило и како да поправим то? Хвала унапред.

edit: Заправо, јесте до монитора, извињавам се. Пробаћу нешто са драјверима, па шта ми Бог дâ...

Edited by Шарки

comment_1937548

Imas na monitoru funkciju 'Degauss'. Bazicno, namagnetisan ti je ekran i desava mu se pomak u crveno.

Elem:

1. Simply turn the monitor off and turn it back on. Most modern monitors degauss themselves automatically each time they are powered on. When the monitor is turned on, you should hear a distinctive "dwoing" sound. If you hear no sound when you turn the unit on, it may not degauss itself automatically. If that is the case, proceed to the next step.

2. Look for a button labeled DEGAUSS. This may be combined on an EXIT button.

Otherwise, locate the menu button on the front of the monitor.

1. Bring up the on-screen menu, locate the degauss option (the ohm icon), and select it. You should now hear the degaussing noise, and the screen will probably display a brief burst of color.

Oce to kad se drzi ili magnet ili slabo (magnetno) izolovani zvucnici blizu monitora. A oce i samo od sebe kad je monitor piece of shit.

Edited by Kalifa nad kalifama

comment_1938324
HEheh .. nemoj mi reći da je to bilo ...

to Ajlin: pa gde baš Canon ... AAAAAAAAAAAAAAAAA ?!?!?!? Svaki put kad ti se istroši kertirdž moraćeš da kupiš novi, jer kod Pixme nema refila .... a 2 nova > skuplje nego štampač koji si platila! Argh!

videla sam, koštaju od 35-40 dorala taj par PG40 i CL41 (crni i kolor), ali pre kupovine sam i porazgovarala sa dark miss i otkrila da su dosta trajni kertridži. ja baš ne štampam bogzna koliko, bukvalno jednom nedeljno do jednom u dve nedelje odštampam ponešto kod kuće.

ali, pazi moj cost breakdown:

glavna stvar zbog koje mi treba štampa u boji su radovi koji imaju po 20-25 strana, a napišem jedan stručni papir mesečno štp me u kopirnici izađe 400 kinti minimum i to sa onom seljačkom forom da listove na kojima nema kolora odštampaju na b&w, a grafike i slike na kolor štampaču. tako da se može reći da ja odštampam mesečno oko 50 listova hartije što bi me u kopirnici koštalo 1000 dinara plus maltret do tamo i nazad i čekićanje... a ovako kertridž će trajati minimum ... 30 meseci .. ili, prevedeno na kopirnicu, 30.000 dindži (sunce ti! pa se pitam gde mi pare odoše)... ipak to što je štampač izuzetno jevtin nije reper da kertridži treba da budu next to nothing.

plus, imam skener koji mi je od neverovatne upotrebne vrednosti jer mi se previše puta desilo da za delove hardcopy ugovora, svoja nova dokumenta itd, trčkaram okolo po fotoradnjama i tražim obavezno vikendom kako i gde da skeniram dva lista papira. gunđ.

ali što se tiče troškova eksploatacije u pravu si, pixma nije isplativa za nekoga ko štampa mnogo.

comment_1939279

Microsoft je danas objavio Windows 7 RC, dakle 99,9999% verzija koja će biti finalna. MOže da se downloaduje, treba da se registrujete u dobijate validan ključ koji će da traje do 10.juna 2010.godine ... veličina ISO fajla je oko 2.35 GB

Šta reći .... novi Win je stigao !

comment_1942384

Instalirao sam danas Windows7 .. ne mogu da prestanem da se duševljavam koliko ovo dobro izgleda i radi! Ahh! Idem u ponedeljak da kupim još 2GB i da onda ne razmišljam! Sve radi besprekorno, doduše, malo se treba navići na to da stavri nisu više tamo gde smo navikli, ali je sve ostalo sjajno. Dosata brže radi od Xp-a i to se primetno oseti u svim aplikacijama (koje sam do sada pokretao, pa čak i u igri - probao sam samo HAWX)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.