Yesterday at 10:45 AM1 day comment_3118215 Одличан албум.Само ми није јасно како је могуће да је на бендкемпу већ распродат целокупан тираж дискова?? А баш сам хтео да га купим. Нису га ваљда издали у 100 ком?? Edited yesterday at 10:46 AM1 day by Сале
Yesterday at 05:54 PM1 day comment_3118220 I meni leglo k'o budali šamar. Najduža pesma četiri minuta, faljen Renton! Danas samo grind, crust, HC i slične garaže to praktikuju, sve ostalo kilometri zvuka, malo mi dosadlilo i polako gubim živce za to.Samo da je malo siroviji zvuk bio bi još bolji.
5 hours ago5 hr comment_3118243 Odlican je album, a i gde ne bi bio kada je u pitanju vec dobro potkovana ekipa Norveskog blek metala.Primetio sam da u poslednjih par godina sto je gluplji omot (kao na ovom albumu) to su sve bolja izdanja. Pre smo gledali sto je omot bolji i zanimljiviji to te zainteresuje da cujes sta je u pitanju. Sad je bas kontra. Ne pamtim da sam cuo neko dobro izdanje u poslednje vreme, a da je omot bio barem iole dobar.