Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Хах, пријемни. :)

Спремао сам га месец и по дана, а знам људе који су учили од новембра, па нису упали на буџет.

Sta?! Prijemni za pravni se 'sprema'?! :icon_eek: Prvi put cujem... :no:

• Replies 5k
  • Views 272.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Хефесте пуши га.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

DIPLOMIR'O

• I tako, ne studiram vise nista Zavrsen master ove nedelje.   Koja jebena sreca. Dosta lomatanja sa egoima i propalim mozgovima, uskladjivanja termina i rokova, iscekivanja odgovora i ostalih glupos

Ja sam polagala strucni predmet iz srednje tako da sam samo ponovila gradivo. :D

Eh, ostala mi samo jos jedna godina studija, pa cu da vijam posao u mojoj srednjoj skoli. :)

Kuruze ako je tvoj post meni upucen........ :evotigana:

P.S. Mada sumnjam.

Edited by Night's Blood

Salteruse na mom fakultetu su postale nekim cudom izuzetno ljubazne ali ostao je jedan deo ostavstine kojeg ne mogu da se rese a to je da igraju linijice-mira i sloba :lol:

Edited by Mlatim Zrake

Salteruse na mom fakultetu su postale nekim cudom izuzetno ljubazne ali ostao je jedan deo ostavstine kojeg ne mogu da se rese a to je da igraju linijice-mira i sloba :lol:

Nikada necu shvatiti kako moja keva uspe da nabije skor 1700 na tome.

Jel studira neko geografiju na PMF-u u Novom Sadu?

Ја се двоумим још увек између теоријске физике и метеорологије (такође на физици) :frown: По читав дан само размишљам шта ми је боље решење.

A ja danas tj juce bio na dodeli diploma-svecanoj :mhihi:

Jebena sramota sto je diploma bila u fascikli umesto u onoj futroli,istina ne izgleda ni ovo lose ali kada sam vec dao 4k din mogao sam dobiti jebenu valjkastu futrolu oblozenu kozom-popizdeo sam :udri:

No kako je danas jos jedan mladji kolega diplomirao,castio je pa se lokalo pivo na Platou,klosarski onako iz gajbe :D

Jedva sam se posle vukao po gradu i na onoj vrucincini :)

Mislis, da li moras naknadno da overavas fotokopije?

Ne, nema potrebe.

A sada mi reci da i ti ides na skandinavske jebene jezike i zaklacu te, tako mi omiljene gumice za kosu!

e superiska :)

kakvi crni skandinavski. mislim da cu na holandski, posto jelte opada broj poena potrebnih za budjet tokom godina. main naam is Snezana haha a i nije los jezik, dosta je razumljiv :D

Nikada necu shvatiti kako moja keva uspe da nabije skor 1700 na tome.

mira i sloba...sta je beshe to??? koja je to igra?

Danas oduzila drug drustvu ... Trecu godinu za redom radim na prijemnom... nadam se da ce i ove godine moji kandidati imati uspeha u daljim kvalifikacijama za reziju :wub:

Da li neko mozda zna kada ce biti objavljeno tacno vreme polaganja prijemnog na Pravnom fakultetu u NS?

jebote... ako se neko prijavio za filoloski, moze li mi reci da li je dobio jebenu sifru s kojom se polaze prijemni?

Dobićeš je na prijemnom, poređaće vas u klupe i podeliti vam šifre koje pišete na vaš rad umesto imena i prezimena.

Ma opusti se! Pravi problemi pocnu kada dobijes index :)

Srecno na prijemnom!

Kad je, u subotu?

Jao kukuuuuuuuu moram sve da vezbam! :)

Mrzi me...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.