October 2, 200915 yr comment_2065355 Na moje veliko iznenađenje, novi PT album me je na novo slušanje oduševio. Albumčina!
October 3, 200915 yr comment_2065833 Ebt, , tek kad sam ga skinuo, poslušao 3x iz cuga, i još 2 puta taj isti dan. I bio mi je grozan, a sada...
October 3, 200915 yr comment_2065883 Ja se spremam ovih dana da ga pustim opet,poslije malo duze pauze. Nadam se tom efektu koji si ti dobio
October 3, 200915 yr comment_2065964 Ne znam sto se ljudima ne svidja novi album, meni je jako dobar. Sad tek videh way out of here sa predstojeceg DVD-a. Au jeee...bice to odlican dvd. Jel' se zna kada izlazi?
October 3, 200915 yr comment_2066001 A mogli su taj live da izbace u ovoj godini, taman sa 3 izdanja da se zacementiraju.
October 4, 200915 yr comment_2066020 ne radi se o tome da se novi album ne svidja ljudima, dobra je ploca, ali ocekivanja su mnogo veca... Iskreno ovaj album je losiji nego zadnja 3 od PT tako da ipak postoji doza opravdanog razocarenja... Inace album svakako treba imati u kolekciji i sigurno ce se slusati u nekim posebnim trenucima...
October 4, 200915 yr comment_2066154 "The Incident" nij album koji ćeš pštati u trenucima kad ti neko bane gajbi, definitivno album koji zahteva da bude "slušan", da bude otkrivan deo po deo i to mi se posebno dopada kod ovog izdanja. U suprotnom, ako ti je do "zabave", pustićeš "In Absentia".
October 4, 200915 yr comment_2066204 Album treba samo da uđe u uho. Kladim se da će u sljedećoj godini biti puno shvaćeniji i popularniji.
October 4, 200915 yr comment_2066310 Uh album je odlican.Takodje prva 2,3 puta mi je bio slabasan i neubedljiv.Posto coveh hoce odmah i sad da ga nesto oduva. Dao sam mu sansu i sad je isplivao ... Kad se ide napred ne bi trebalo vise nista da nas "oduva i izuva " vec da se slusa i dobija suv kvalitet ! Slusajuci ovo kapiram po ko zna koji put koliko je jadan zadnji DT ! A u prva tri slusanja je bio opak !
October 4, 200915 yr comment_2066346 Uh album je odlican.Takodje prva 2,3 puta mi je bio slabasan i neubedljiv.Posto coveh hoce odmah i sad da ga nesto oduva. Dao sam mu sansu i sad je isplivao ... Kad se ide napred ne bi trebalo vise nista da nas "oduva i izuva " vec da se slusa i dobija suv kvalitet ! Slusajuci ovo kapiram po ko zna koji put koliko je jadan zadnji DT ! A u prva tri slusanja je bio opak ! Drago mi je da ti se svideo album, Bane. Od onda kad smo pričali, delovao si mi isuviše skeptično, super je što si razbistrio sliku u glavi o ovom albumu.
October 26, 200915 yr comment_2080489 evo simpaticnog intervjua sa Richardom Barbierijem jeste malo stariji ali ima zanimljivih stvari http://metalstorm.ee/pub/interview.php?interview_id=548
October 27, 200915 yr comment_2081534 Ne znam, ali meni se album ne dopada ni posle nekog vremena... Pre neki dan sam ga pustio ponovo i odmah zatim shift+delete. jednostavno mi ne lezi...
November 3, 200915 yr comment_2086134 Pesta: 15. The Start of Something Beautiful 16. Russia on Ice 17. Anesthetize 18. Lazarus 19. Way Out of Here 20. Normal 21. Blackest Eyes Encore: 22. The Sound of Muzak 23. Trains Ubicu se sto ne odoh. Fail veka.
November 3, 200915 yr comment_2086195 znacu ceo Incident + ovo sto si napisao ?!?! Auuu koje je to bilo ludilo...
November 3, 200915 yr comment_2086785 Ne sumnjam da je bio dogadjaj za pamcenje, jer setlista ubija kolko je dobra...Way Out Of Here
November 3, 200915 yr comment_2086847 stvarno strasna lista, ovo je trebalo videti po svaku cenu jebem ti sve sto nemam pare ...
November 5, 200915 yr comment_2087989 Jednostavno ne mogu da prihvatim nekoliko činjenica iznetih u recenziji, objektivan faktor pisanja recenzija neće nikad biti prisutan u toj meri kao izraz "kolektivne" svesti. Milina je čitati Vanjine recenzije, pokazao se dovoljno puta kao prekaljen recenzent i za to bi mu svako iskazao besprekorno poštovanje. Sad, verovatno zbog toga što je u jednoj recenziji pokrenuo pitanje koje je toliko puta prežvakavano iznova (mislim na trenutno stanje bendova Porcupine Tree, Dream Theater i Opeth, koji su lično za mene od neprocenjivog značaja), dolazim do toga da recenzija ostavlja jako negativan utisak na mene, naravno ne što se tiče muzičke strane albuma. U jednom trenutku sam pomislio da će se dotaći i kursa Pain of Salvation-a, no dobro, to bi već bilo preterivanje U svakom slučaju, priča o ukusima je šuplja, meni se album dopada takav kakav jeste, drugima se ne dopada i to je to. Živi bili pa slušali
November 5, 200915 yr comment_2087996 "Međutim, suštinski ovo delo pati od istih simptoma koji godinama progone i najveće progressive metal sastave današnjice Opeth i Dream Theater (sa kojima su PPT ne-slučajno sve više u kontaktu), a to je nemogućnost da trenutnu opštu prihvaćenost isprate dovoljno kreativnim materijalom." Ovo je suština svega. Slažem se sa svime što je rekao u rečenici sem onoga da na Fear of a Blank Planet ima samo jedna dobra pesma, ali to su već njegove lične preferencije. Ostalo je skroz na mestu.
November 5, 200915 yr comment_2087999 Aj za Opeth i nekako se može reći da je Watershed zakazao, ali Ghost Reveries?
November 5, 200915 yr comment_2088002 Meni je Watershed bolji od GR. Mada,iskreno,poslije Damnation nijesu napravili ista sto bi se moglo porediti sa BWP,SL i MAYH.