Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1260034

Sve vam je otprilike jasno - Darkthrone worshipping bend.

Licno smatram da su DT kopije preterano zagadile scenu,krijuci svoj nedostatak talenta iza crno-belih covera i lose produkcije,nemajuci smisao za pravu atmosferu minimalistickog crnila koju je DT tako maestralno prezentovao na svojim kvlt radovima sa pocetka devedesetih.

E,pa craft nije CBlaze(sto ce reci - nisu sjajni),ali sasvim fino prilaze ovom pravcu.

3 albuma-Total Soul Rape,Terror Propaganda i Fuck The Universe.

I da,za divno cudo,momcad je iz Svedske,ponatije po malo agresivnijem stilu u black metalu,ali sta sad.

comment_1260234

Craft su mila majka, narocito Fuck The Universe.

Opasan bend! Po mom misljenju jedina valjana Darkthrone kopija, a ako uspete da se distancirate od neprikosnovenog Kvltnog statusa koji oni imaju, uocicete da je malopre pomenuti album FTU po mnogim aspektima bolji od vecine DT izdanja.

@ Grave - Druze, slusao sam samo poslednji album C.Blaze-a - nije valjda da ti je to bolje od Fuck The Universe?!

:pivopije:

comment_1260259

Muah!

Nije valjda da nije bilo teme. No dobro...da, vrijedi jos jednom ponoviti: Fuck the Universe ...kao (meni) definitivno najbolji njihov album. Nista inventivno, nista ocaravajuce novo, al sasvim pristojan bm onako kako bi trebao i biti.

Usput...da, CB je daleeeko bolji bend, ja ih ne bih ni poredila, definitivno. ; )

@grave DOBAR avatar ;P

Edited by ~Abigail~

• Author
comment_1260419

@ Grave - Druze, slusao sam samo poslednji album C.Blaze-a - nije valjda da ti je to bolje od Fuck The Universe?!

:pivopije:

Koji poslednji,Deliverers of Faith?Od njega jeste Fuck the Universe bolji,ali od njihovih radova kao Night of the Unholy flames i Fist of the northern destroyer definitivno nije,ali jebiga,stvar ukusa,naravno

@grave DOBAR avatar ;P

hvala hvala,i tvoj je standardno dobar

:da:

comment_1261137

Ne bih se slozio sa vec iznetim da je Craft kopija Darkthrone-a.Jeste pod uticajem kao i vecina bendova,ali od svih tih bendova Craft su mi najvise "svoji" po tom pitanju.Clandestine Blaze je recimo dobra kopija,mada sa poslednja dva albuma skrece s tog pravca.

Slusao samo Terror Propaganda i veoma je dobar.

• 2 years later...
comment_1847961

U Terror Propaganda, tu je ovamo i onamo- ima nekih preferencija, ali Fuck the Universe najvise me se svidja.

Stvarno sjajan album, jedan od meni omiljenih blek albuma. a probirljiv sam tu. ima neku bas cudnu atmosferu.

prvi album nisam cuo nazalost.

comment_1848076

Meni prva 2 albuma jesu dobar DT/CF worship, a FTU izlazi iz tih okvira i zvuci bas 'craftovski'. Uticaji su ostali, al su struktura pjesama i svirka uznapredovali, dajuci bendu indetitet. Fino je to sto cujem da spremaju novi album, od ovog benda ocekujem nesto stvarno kvalitetno.

comment_1848087
sjajan bend

kada bih morao da biram jedan album kao najbolji izabrao bih total soal rape

trenutno snimaju novi album "Void" bilo bi lepo da zavrse uskoro

ja bas ne, i bas ne tu pesmu, mnogo sporo :razz:

meni najvise, za sad, odgovara ceo Fuck the Universe i sa Terror Propagande ..recimo hidden under the skin.. sxta cu, volim upecxatljive pocetke. :da:

a kako ti se cini uvodni vokal na World of Plague? jel te podseca na nekog? :mrgreen:

• 2 years later...
  • 6 years later...