Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1805738

Pa, logicno, ne ? Gle Satyricon, Gorgoroth, Immortal sta (ne)rade. Jebga, Fenriz i Culto su JOS uvijek fanatici, zaludjenici, kao i prije 20 godina, vole i zive muziku i dalje. Od Fenrizovog konstantnog guranja novih bendova, trade filinga, planinarstva, zajebantskog snimanja albuma, ijaooo KULT :twisted:

• Replies 2.2k
  • Views 189.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Preslušao sam, to je to. Jednostavna, dobra svirka, a osnovni razlog zašto je ovo apsolutni zakon je to što se oseća da su oni i dalje dva naložena magarca. Da se razume otkud ovaj i ovakav album treb

• Мислим да сада, после оволико година и толико метал албума више не може да се говори о некој искрености и курцобољи. Ми можемо да кажемо да неко продаје фенси напуцане албуме (типа Fleshgod), али исто

• Чисто ради информације, лурковао сам годинама пре но што сам се регистровао. Што се правописа тиче, Лу је пратио моје постове и само чекао прву случајну грешкицу. Иначе, тврдим да моји уписи садрже на

comment_1806778

Sto? meni se bash dopalo, ono pitali ga oces neshto reci o tebi najznacajnijim albumima, a on sto da ne? Jes da nishta drugo osim Uriah Heepa nije pomenuo ali okej je. To je ko kad bi Space Eater videli na jutarnjem programu prvog kanala. Nevidim sta je tu cudno.

comment_1806780
Sto? meni se bash dopalo, ono pitali ga oces neshto reci o tebi najznacajnijim albumima, a on sto da ne? Jes da nishta drugo osim Uriah Heepa nije pomenuo ali okej je. To je ko kad bi Space Eater videli na jutarnjem programu prvog kanala. Nevidim sta je tu cudno.

Ne vidim ni ja, sve je publicitet - bilo pozitivan, ili negativan. Sve zavisi kako ga fanovi prihvate.

Samo sam se ubacio da bih mu skrenuo paznju na signaturu. :)

Edited by black donkey

comment_1806825

Porediti Space Eater i Darkthrone...eeee QQ QQ Black metal treba da ostane underground. Mada, ovo novije se tesko i moze nazvati black metalom...U svakom slucaju, Black metal ne zelim da gledam/slusam na Vivi, Pinku, u Zikinoj sarenici i uopste na TV-u. To onda vise nije to...

comment_1806866
A zašto bi black metal ostao underground? Da bi ti mogao da nastaviš da ubeđuješ sebe kako si deo neke intelektualne elite?

Bas tako, pametnjakovicu! Koji je vama qrac, ljudi?! Ne postujete nicije misljenje. Ne, najbolje bi bilo da gledamo ovo novo sr@nje od Darkthrone-a izmedju Britney i Shakire. Uostalom, zabole me za vas i vasu komercijalu! I nisam rekao nista protiv festivala, nego protiv prikazivanja Black metala na TV-u..I, da..TREBA da ostane UNDERGROUND!!!!!

Edited by Lord Cannibal

comment_1806871

Poštujem mišljenje koje mi deluje argumentovano, suvislo i zrelo. Rečenica "black metal treba da ostane underground" ne potpada pod to. Da ne bih ja serendao, pitaću tebe: ZAŠTO treba da ostane underground i koja je u tom slučaju POENTA black metala? Nije retoričko pitanje, zaista očekujem odgovor.

comment_1806873
Kakav si ti UG kad postujes na forumima?

Zar ne znas da je internet gej?

A mi smo netolerantni u duhu black metala.

Kao sto vidis, clan foruma sam duze vreme, ali imam jako malo postova. Navratio sam posle duzeg vremena da vidim da li su se ljudi promenili, ali ne..ostali ste isti! U redu, svi ste u pravu. Uzivajte u svojim zivotima.

comment_1806904

Nista staro ne valja, samo je poslednji darktron kult! ( nove lampe za stare )

Salu na stranu, ne znam kako neko moze da ih pljuje za bilo sta sto su uradili. Kakvi kraljevi, ko je pogledao "the misanthrope", zna o cemu se prica.

Nego, mogao bi i Iguman ( ili Pasenog ) kad potpise ugovor da casti rakijom i partijom one "strateske" igre, zvacemo i onog iz aure noir :lol:

comment_1806908
Znao sam da neću dobiti odgovor...

Evo ti prokleti odgovor:

Ako ijedan muzicki pravac treba da ostane UG to je Black metal. Posto se nece desiti, bar ne u skorijoj buducnosti, da Black metal dobije svoju TV stanicu..onda ga ne treba skrnaviti time sto ce ga pustati na istoj televiziji gde pustaju i Britney Spears ili Seju Kalaca, svejedno... Mozda za tebe nije, ali za mene je to neprihvatljivo. Ako imas imalo postovanja prema Black metalu onda ces razumeti..ako ne, zalim slucaj.

comment_1806911
Evo ti prokleti odgovor:

Ako ijedan muzicki pravac treba da ostane UG to je Black metal. Posto se nece desiti, bar ne u skorijoj buducnosti, da Black metal dobije svoju TV stanicu..onda ga ne treba skrnaviti time sto ce ga pustati na istoj televiziji gde pustaju i Britney Spears ili Seju Kalaca, svejedno... Mozda za tebe nije, ali za mene je to neprihvatljivo. Ako imas imalo postovanja prema Black metalu onda ces razumeti..ako ne, zalim slucaj.

Ne moze postojati postovanje prema zanru koji je postao komedija samog sebe. Sta mislis, da je njima posle X godina stalo da drze neki elitisticki kod? Da se ne uvredis previse, ali svirati sada black metal, bez neke doze humora ili satire ( ili bilo kakve ozbiljnije / "social related" teme ) je krajnje... pa ne znam. Barem po mom misljenju...