Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 190.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Preslušao sam, to je to. Jednostavna, dobra svirka, a osnovni razlog zašto je ovo apsolutni zakon je to što se oseća da su oni i dalje dva naložena magarca. Da se razume otkud ovaj i ovakav album treb

• Мислим да сада, после оволико година и толико метал албума више не може да се говори о некој искрености и курцобољи. Ми можемо да кажемо да неко продаје фенси напуцане албуме (типа Fleshgod), али исто

• Чисто ради информације, лурковао сам годинама пре но што сам се регистровао. Што се правописа тиче, Лу је пратио моје постове и само чекао прву случајну грешкицу. Иначе, тврдим да моји уписи садрже на

comment_1810576

E mnogo serete, covek je rekao sta misli, o muzici koju je ON pravio.

Sem toga bolje sto je poceo da pravi muziku koju pravi, nego da je nastavio "true black metal", na silu, s obzirom da je rekao da je za njega izgubilo prvobitno znacenje.

Glupo je reci "darkthrone nije darkthrone", ne darkthrone sada nije ono sto neko misli da bi trebao da bude. Darkthrone je onakav kakvim ga njih dvojica naprave.

Edited by Angrist.

comment_1810916

Zasto da mjenjaju naziv? To su i dalje Fenriz i Nocturno=Darkthrone. Meni je stariji period bolji, ali bih radije slusao ovaj pankerski black nego neke nove i blijede kopije Blaze-a. A opet na kraju, srz DT-a je ostala nepromjenjena. I kladim se da pola ovih sto sad pljuju novi period i sijeku vene samo na stari, nisu (ne)krsteno i preslusali taj period u koji se kunu. Po meni, 'progresija' DT-a nije mogla otici u boljem pravcu. I tek iz ove danasnje perspektive poimam svu njihovu velicinu. Kraljevi black metala!

comment_1813178

1224266653_21.jpg

Genre: Crust (?)

Country: Norway

Info: 320 kbps | 90 mb

MySpace

Tracklist:

1. The Winds They Called the Dungeon Shaker

2. Oath Minus

3. Hiking Metal Punks

4. Blacksmith of the North

5. Norway in September

6. Grizzly Trade

7. Hanging Out in Haiger

8. Dark Thrones and Black Flags

9. Launchpad to Nothingness

10. Witch Ghetto

http://rapidshare.com/files/170743154/mediaportal.ru08DarkThronesandBlackFlags.rar

comment_1813741
. I kladim se da pola ovih sto sad pljuju novi period i sijeku vene samo na stari, nisu (ne)krsteno i preslusali taj period u koji se kunu. Po meni, 'progresija' DT-a nije mogla otici u boljem pravcu. I tek iz ove danasnje perspektive poimam svu njihovu velicinu. Kraljevi black metala!

Sa ovim se potpuno slazem!

• 3 weeks later...
comment_1827079

Kad ti covek na jednostavno pitanje "sta ima" odgovori onako... sta reci. Bow down and respect. Neke izjave fino mogu posluziti za raspravu ovde :)

Nisam uvek zadovoljan onim sto napisem, ali ovo bez skromnosti moze opusteno biti u Metal Maniacs bez stida.

comment_1827084

Da, da. Veceras kasno mozemo vrsiti disekciju intervjua, covjek me je prosto odusevio nekim izjavama. Slusam ih ovih dana puno, kompletna diskografija mi je na mp3 plejeru. Trip kad nocu skracujem rutu kroz jedan park dok pichi kathariaan life code je neponovljiv :rockdevil:

Stvarno si dobro uradio intervju, i mislim da je cijeli forum ponosan na tebe :bigblue::da:

comment_1827110

Posto sam zaostao, tek sam pre par dana dobio poslednja dva albuma...dobri su...ali mi je ipak bolji The cult is alive...F.O.A.D. mi se cini bolji od ovog poslednjeg ali videcemo posle vise slusanja...

Sad sam pustio A Blaze...stari kult...meni su odlicni i stari albumi i ovi noviji, sve je to Darkthrone, vidi se...cak i nije tolika razlika koliko neki to hoce da predstave...

comment_1827201
Kako rece Fenriz, taj album ima death metal riffove snimljene u black metal fazonu.

Imaju svoj stil i to se ceni...ja vrlo malo slusam blek ali Darkthrone su zakon...Panzerfaust je isto zakon album...uz A Blaze...najbolji