Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 469
  • Views 54.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• King je nenadmašan u tim opisima djetinjstva. Imaš npr. i njegovu novelu The Body (po kojoj je snimljen odličan film Stand By Me osamdesetih, svi ste ga gledali ko klinci sigurno). Upravo ju je Booka

• Upravo sam pogledao film, novelu sam dva puta pročitao, i mogu reći da je film fantastično urađen, 90% stvari sam isto zamišljao čitajući, naravno neki delovi su izostavljeni, priča je ipak bolja, ali

• Koji kurac Roland da bude crnac?!   Ne, sve je stvarno otišlo u kurac, što onda bar nisu stavili i da bude žena? Ili još bolje transgender? U invalidskim kolicima, sa daunovim sindromom?

comment_1710586

Meni je super...ali dosta ljudi se zali da je malo preopsirna,pa ne znam sad sta da ti kazem.Ma ako volis Kinga,svidece ti se.

...inace,povezana je sa Talismanom(tu je radnja kada je protagonista bio decak,a u Crnoj kuci 20 godina kasnije) ,ali radnja nije povezana,tako da ces moci sve da ukacis,ni ja nisam procitao Talisman....

comment_1710749
kakva su vasa misljenja o crnoj kuci?planiram da je uzmem, pa de se ne zajebem.

Odlicna, mada sam procitao samo prva 2 dela, doduse meni je makar malo drugacija nego njegova ostala dela, ali u svakom slucaju vredi prcitati ;)

comment_1711217

Crna Kuca je bolja od Talismana ali mislim da bi neko trebaoprvo da procita Talisman pa tek onda Crnu Kucu iako skoro da knjige nemaju veze jedna sa drugom

comment_1715403

"QUOTE (Amon-Ra @ 8. 7. 2008, 18:12) *

da malo ozivim temu.danas pazarih knjigu "to"

nisam ni znao da su preveli...

Kol'ko si je platio, ak nije tajna?

"

kad sam jaa to citao na srpskom nisam bas gledao iz koje je godinje izdanje ,ali po stanju knjige i korica 15 godina minimum pa it je vrlo moguce i prvva njegova prevedena knjiga ovde...

Sad sam procitao ono sto je izdao valjda njegov sin pod pseuudonimom ,i iskreno vise mi se svidja kako pise nego matori ...ako su podaci tacni ....

comment_1715983

e dobar je :) ,manje mesa horor i fantastiku nego cale,pola knjige sam razmisljao sta ako na kraju ispadne da je duh u stvari gigantrski mrmot sa marsa il tako nesto :)))) .jedino sto me nervira je sto je nasldio od caleta to da svaki jebeni sudbonosni put,umiranje,izmedju svetova,planeta ...mora da bude jebenim kolima,opsednuti su bre automobilima(dobro ima onaj voz u kulama ),mnogo to modernizovano...

• 3 months later...
comment_1779608

Прочитала Мрачну Кулу Није Лоше Топла Препорука С Моје Стране.