Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 186
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u! pa momci i devojke, let's not jump to conclusions, jeste poslusali poslednji album? sasvim korektno ostvarenje. Oni su za mene uz Paradise Lost i Moonspell jedini uspeli da pored menjanja stila za

• 1 month later...
comment_4379

Svi albumi su razliciti, produkcijski i konceptualno. MUSIC je ocajan a ne svidjaju mi se mnogo ni tehno remiksi na ROSE FOR THE DEAD osim par stvari. Ostalo je perfektno. Jedan od mojih omiljenih bendova definitivno.

Zadnji nisam cuo...nadam se da su se manuli elektronike i vratili gitarama... kao sto priroda nalaze i zapoveda... icon_redface.gificon_mad.gifnull

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • Author
comment_53605

Super su... doduse vise nisu gothic vec Industrial (eto zbog cega vas podseca na Rammstein) ali okay je i ovo sto sada rade. Liv mi se dopada kako peva a i kako izgleda, retkost u metalu... biti plavusa! biggrin.gif

Pre bi rekao da su Doom, al ajde. I ovako nestojim dobro sa raspoznavanjem alternative pravaca.

comment_55260

Ma njima je svaki album u drugom tripu. I njihovi poceci, ako za to mislis da je doom, u svakom slucaju nije bio klasican doom, vise je tu bilo gothic, iako je mozda bilo malo prejako za gothic, ali odredjeni zvukovi su ih odavali smile.gif. A sad Aegis je cist gothic, dok za ove nove cak ne zelim ni da trosim prste da kucam :evil:

comment_56151

Ma njima je svaki album u drugom tripu. I njihovi poceci, ako za to mislis da je doom, u svakom slucaju nije bio klasican doom, vise je tu bilo gothic, iako je mozda bilo malo prejako za gothic, ali odredjeni zvukovi su ih odavali smile.gif. A sad Aegis je cist gothic, dok za ove nove cak ne zelim ni da trosim prste da kucam  :evil:

... izvini ali meni se cini da cak ni ti ne znas sta je (vise) gothic :cry: ...

comment_56551

Volim 'Velvet Darkness They Fear' iako je pomalo pretenciozan i razvucen. Takodje i prvi album; iako ima dosta 'death' vokala, ipak se dobro uklapaju, a osim toga na prvom je predivna '...a distance there is...'. Vec je 'Aegis' malo bezveze jer vuce previse na gothic stereotipe. Ovi kasniji albumi nisu ni vredni pomena. Shvatam da su hteli da se izvuku da ne upadnu u nekakav klise, ali ipak treba imati mere...