Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 102.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne zamjeri borku,ispala mu kasicica sa kavijarom zbog turbulencija u avionu pa se iznervirao

• Slušam sve što mi se svidi. Šta je black metal, a šta nije, niti znam, niti razmišljam o tome dok slušam muziku, a i ne trudim se da nekome bilo šta objašnjavam. Nema ni vajde da se o tome puno raspra

comment_1841401
ko je ovo napisao?
090823.jpg

Trenutno najextremniji Experimental/Suicidal Black Metal bend u Evropi i svetu Šwedski SHINING, predvođen manijakalnim Kvarforth-om, dolazi u Srbiju 23.Avgusta u sklopu svoje Istočno Evropske turneje.

Shining je nastao 1996.godine i slobodno se može reći da su nastavili tamo gde je Burzum stao, naravno pomerivši granicu extremnog. Bend je uspeo da spoji nespojivo, spojivši u svojoj muzici black, doom i jazz i samim tim napraviti eksperimentalni black. Predvođeni ekscentričnim Kvarforth-om, poznatim po veoma upečatljivim live nastupima , fanovi black metal-a , a i svih formi extremnog metala imaće priliku da se uvere 23.avgusta zašto je Shining najekstremniji black metal bend na svetu.

Predgrupe će biti objavljene naknadno ( bice 3 predgrupe minimum ) .

http://www.myspace.com/shininghalmstad

Prodaja karata krece 10. Februara po ceni od 1000 dinara ( na dan koncerta 1200) .

comment_1841456

Mozda Maniac bude na koncertu da se zapisava sa Niklasom javicu ako bude potvrdjeno... znace se uskoro .....

• 2 months later...
  • Author
comment_1902227

Wtf?

SHINING is currently seeking a suitable label to release its recently completed sixth studio album, "VI / Klagopsalmer". The CD was recorded at The Slaughterhouse studios with producer Rickard Bengtsson and is expected to be issued in late 2009 or early 2010.

comment_1902599
Rekao sam lepo da na Halmstadu ima rifova koji su čist hard rock, a ko to ne čuje, baš me zabole.

Ne samo rifova, imas tu i solaze koje su cist hard rock, kao u prvoj pesmi npr. Pustao sam tu pesmu ortaku koji je u hard rock fazonu i uopste ne slusa black metal i lik se odusevio, u fazonu:"U jbt, kako covek dere gitaru"...

Sto se albuma tice - slazem se, samo neka oni njega objave, pa za koga god... :da:

comment_1909394

Skinem ja taj Shining, tako taj album iz 2007-e poslednji i sav usicen ga palim. Slusam tako ja, slusam , slusam , slusam..... WTF? ljudi pricaju da oni eksperimentishu ali da su ovolko progresivni i imaju onako dobre jazz prelaze i gde je brate ovde u celoj ovoj prichi Black metal sa suicidnim elementima. I tog trenutka ja shvatim, ja neslusham Shining nego Shining!

l_109bd1497fce319c04a4f49e7ef4b3af.jpg

i njihov album Grindstone. Inache bio sam siguran da su iz Norveshke a ne iz Svedske.

Edited by Lunar

comment_1909409

Finally we've got some news from the SHINING camp ! The band will return to the studio after their actual tour to re-record some part of the album.

The band members are not satisfy with the actual final result... What will be the next step?...

Ovo je od 6.marta. vest

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_1936049

Jel neko chuo neshto od onih albuma koji su izashli u 2008oj na kojim gostuje Kvarforth ( Amfetamin, Øl, mørke og depresjon, S.U.I.Z.I.D) ?

Najvishe me interesuje nashta lichi taj Den Saakaldte, pa ako je neko chuo da kaze utiske. :)

comment_1936060

Cool, downloudovacu oba albuma. ( tako jest kako ja vidim taj Ol, Morke je zapravo demo, a ovaj sto je skoro izasao iz 2009e je tek prvi LP).

Inache zaboravih da kazem, meni se dopadaju ove dve nove, i prilichno me iznenadi clean na drugoj. :D