kuruz Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Mnjeh, treba da idem sledeće nedelje. Ne baca mi se 600 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indorile Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Skini i odgledaj kod kuce pa proceni da li vredi dati pare za bioskop (s' obzirom da 3D nije nista specijalno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Zašto 600? 350 din u Tuckwoodu. Elem, meni se sviđa. Posebno to što nije "klasična" Alisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 odgledao alisu 3d u domu sindikata. posto mnogo volim pricu i istoimenu pc igru moram da priznam da sam razocaran jer sam ocekivao nesto drugacije. stoji da je bilo sjajnih momenata, tipa alisino padanje kroz rupu, lik ludog sesirdzije i ono hodanje po licima preko mocvare (potpuno detalj), ali nekako je previse detinjasto i likovi koji bi trebalo da deluju u najmanju ruku jezivo (tipa cheshire i ona zver sto ogrebe alisu) deluju najblaze receno naivno, kraj je uzasno glup i iznenadjujuci u negativnom smislu. u bioskopu ga vredi gledati jedino zbog 3d efekata jer je zaista vizuelno lepo uradjen, prostori i efekti su stvarno vrhunski, ali sve u svemu sarena laza. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Otisao sam da gledam Tim Burton film, dobio sam Disney film...ispodprosecni Dizni film. I jebali ih 3D efekti, necu se skoro opet upetljati sa tim, 95% filma nisam video nikakvu poentu u tome. Vau, leti mi soljica ka meni, bas sam se uzbudila.. Dodjite kod mene kuci, gadjacu vas soljicama za manje pare. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Ne kvari mi zabavu unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Pogledao Alisu...smorio se ko pas! The end! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Meni se Alisa bas svidela. Volim Bartona, volim bajke, kostimi su odlicni, i malo drugacija Alisa mi je prijala. Nisam mogla sebi da prustim 3D, a i drago mi je sto nista nije letelo prema meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ja sam se takodje smorila. :/ Bartonu je jednostavno ponestalo ideja... I dokle misli da fura depp/ helena tandem? Njeh, razocarenje sve u svemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Jedna od stvari koje mi se dopadaju u njegovim filmovima je Depp/Helena tandem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Što je mnogo, mnogo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Pa dobro, nekome se svidja, nekome ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Alisa je mozda jedan od najslabijih Burtonovih filmova, ali film uopshte nije losh, samo jednostavno nije to taj Burton standard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Wexodus_Thunderfart Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 South park Burton << Slazem se za Dzonija Dzoni second timeInache gotivim choveka, svidja mi se stil poput Corpse bride, nightmare before xmass, to je neshto najjache sho sam video u lajfu (mada rimejk charlija nije losh, original bolji svakako Charli vs Wonka). Alisa je fail, pocheo sam da premotavam od smora kad sam gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts