Posted March 8, 200718 yr comment_1334210 Zna da zaboli Koracam gradom,lagano,necujno, kroz mrkli mrak,neon osvetljava moj trag. Noc je vedra i snazna,u vazduhu miris leta, na uglu prosjak je zaspao,ponoc je odavno prosla. Hodam,i vidim u oznojanim izlozima, lutke,kolaci,srca za nekog, Neko bolje detinjstvo...Neko srecnije vreme, pregorela svetiljka,ali neka,dole ceka me druga... Grad spava kao beba,srecna u svom plisanom krevetu, okruzena igrackama i zaboravom... Grad ne poznaje reci,ne zna hod... Vidim supermarket,diskont pica,crveni soliter,vredno je. U uglu oka je svetlost,osecam vlazni beton, podamnom su pivske boce i chepovi od kole... Na obliznjem autu se oglasio alarm, nisam kriv,nisam kriv...Ne znam ko je... U parku mir,vetar miluje grane, moje lice je modro od njegovih naleta.... Ja sam umoran od tolikog hoda u krug, krv je prepuna pogleda,vizija i laznih zaveta... Zna da zaboli...
March 9, 200718 yr Author comment_1336154 Hahahhahahahhah...Pa brate ako si citao jos neke moje tekstove,video bi da sam gledao i gore dosta puta...Al'kad je noc bez zvezda,pogotovo ona u tvojoj glavi,eeeee vidis,onda pises ovakve stvari...Samo,sreca sto je noc privremena...Jbg...A mogao si da zakljucis da sam gledao i levo,i desno i ta sranja...'Aj'pa tako... I oceni tekst,jebes sad perspektivu iz koje sam gledao...Bitno je kako sam zapisao to svoje gledanje... I da,procitaj jos neke tekstove i videces da sam bas,bas,ali bas dosta puta gledao gore i samo gore...A ponekad bacim pogled dole...Ma,gledam jednako u stvari...Pa tako...Pozdrav.
March 11, 200718 yr comment_1337765 Kiša pada i već više ne znam koji je dan nekada zelen tavnjak postao je obična kaljuga staza kojom volim da šetam sada je štrokava bara ulicom prolaze ljudi obični crni zamotani u neke krpe prljavi! Kada će kraj?
April 7, 200718 yr comment_1366190 zabezeknuta sam, ovo je odlicno.... imala sam i ja takav period zivota.... samo sam dole gledala...
April 7, 200718 yr comment_1366428 zabezeknuta sam, ovo je odlicno.... imala sam i ja takav period zivota.... samo sam dole gledala... Ko te je 'zabezeknuo'?
April 8, 200718 yr comment_1366933 Ko te je 'zabezeknuo'? tvoj rad... zaista je super, iako je dosta sirov moram reci da je vrlo, vrlo dobar.... moja iskrena pohvala...
April 8, 200718 yr comment_1367266 EKV poezija... mislim, lepo zvuci, slusam ja EKV ali ovo mi stvara deja vu efekat... inace ovo: u vazduhu miris leta, sam procitala "u pazuhu"
April 9, 200718 yr comment_1367859 Nema veze sa EKV-om, ja cak ne slusam isti, niti sam ih slusala...
April 9, 200718 yr comment_1367865 komentar se nije odnosio na tvoju pesmu... vec na pesmu zbog koje je otvorena tema...
April 9, 200718 yr comment_1367917 Aha, dobro onda, posto se moje brljanje i tako ni ne moze nazvati pesmom...