Jump to content

Mobilni telefoni


Aleksandar

Recommended Posts

Stavio sam pre nekih nedelju dana android 4.Super je,pojednostavljen,lepsi i funkcionalniji od gingerbreada.Dopada mi se,ovo ce ostati na telefonu sigurno.Jedina zamerka je sto ne radi WiFi.Ima fiks za to,ali meni jednostavno ne funkcionise.Ima neko resenje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

s obzirom da ja imam istu rezoluciju telefona moja preporuka je da skineš odavde: http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=701&t=229805

iskopiraš iGO folder i .apk fajl na sd karticu, otvoriš fajl menadžer na telefonu, pokreneš taj .apk fajl, instalira se i to je to.

mape, glasove, jezike, poi-e i ostalo nađeš na istom forumu i smeštaš u odgovarajući folder u okviru iGO/contents

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Au jbt, to je zlo nevidjeno... Kevi tako nabijen racun preko 3000... Ona uzela neku sliku narucila preko tih sranja iz novina, i svakog dana su joj slali ponude koje su naplacivali. Sto je najgore, imaju pravo na to, stavili su zvezdicu i sitan text pri dnu koji niko ne cita, tako da i ne zna o cemu se radi... Ajd' sto keva nije to znalo, nego sto pored mene zivog ona kupuje slicice za mob, a iste takve mogu lagano da joj prebacim sa kompa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' može neko da mi da preporuku za mobilni telefon za oko 120 evra i gde ga je najpovoljnije uzeti. Po mogućnosti da je NOKIA.

 

Hvala.

 

SE Xperia X10 Mini ili X8, zajebi Nokije, imaju Symbian koji je zastario i loš (ove novije imaju unapređeniju verziju, ali za te pare ih nema). Mada bi ti najbolje bilo da skupiš neki 150-160 evra i uzmeš polovnu Xperiu X10, za ne previše velike pare dobiješ fantastičan telefon.

Edited by Vic Rattlehead

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...