Jump to content

Kendall

Iskreni članovi
  • Posts

    1238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by Kendall

  1. Daj, brate... Aj ako se sretnemo nekad na nekoj (prog) svirci častim te pivom, čisto da anuliramo ove minuse, može? Kod mene je fora to što sam po prirodi totalno lenja osoba i onda za milion postova ovde, kad ih vidim, zapravo poželim da odgovorim nešto smisleno ali me toliko mrzi da smišljam i pišem post da onda "isfrustriran" zbog te (ali i zbog nekih drugih ličnih) stvari samo stavim minus, u stilu, kad već "ne mogu" da učestvujem u diskusiji nek' ide ovako. Dakle, apsolutno ničeg ličnog nema u mom ocenjivanju tuđih postova (zapravo mislim da to treba ukinuti, atmosfera na forumu bi postala mnogo opuštenija). Recimo, meni je čak i onaj lik Bata Šiptar bio nekako kul, kao, sam-protiv-svih-uvek-i-u-svakoj-prilici stajl ali nisam hteo (tj. mrzelo me) da govorim kako ga treba vratiti na forum da ne bi ispalo još kako namerno nerviram ljude ovde ili tako nešto. Pa kad si (po meni) najpozitivnija osoba na forumu. Stvarno ne kontam ko ti i zašto "spušta reputaciju". Haha... wat?
  2. Pa upravo sam rekao gore. Stvarno bez nekog posebnog razloga, možda sam bio u nekom sjebu tada ili sam bio smoren zbog nečega (a to se nažalost dešava često u zadnje vreme...) a ne zato što imam nešto protiv Sisusa (ili njegovog zeca).
  3. Onda bih morao da vraćam i stari avatar a taman sam se navikao na ovaj. @ITF E, pa ne stavljam (a kontam da to važi i za druge ljude na forumu) minus zato što nekoga mrzim ili ne gotivim već samo kad me uhvati neka dosada i/ili neraspoloženje (ok, ponekad i kad se ne slažem s nečijim mišljenjem) a ti si mi skroz simpa kao žrtveno jagnje. xD Još kad propustim trening pa moram negde da izbacim "negativnu energiju"... Lupaj i ti meni slobodno minuse, apsolutno ne uzimam za zlo. Inače, htedoh da pitam admina, da sve ove pluseve koje kao "imam", prebaci Hefestu jer nije realno da on ima onoliko minusa, mislim da to nije zaslužio, kul je lik. Mada, pošto on više ne postuje onda može Čarliju (mislim, ako mu to uopšte treba a znam da mu ne treba ali ipak... neuporedivo više doprinosi forumu od mene). Je l' to može uopšte da se izvede? (ozbiljno pitam)
  4. Kendall

    Vreme

    Ova tema ima potencijala da postane vanvremenska xD http://youtu.be/vYsua7yYKhk TIME HEALS NOTHING TIME, QUITE FRANKLY, DOESN'T GIVE A SHIT
  5. Kendall

    Youtube

    http://youtu.be/DpTwOoN38Kg
  6. Kendall

    Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=RzFmWjavzYM
  7. Kendall

    Youtube

    http://youtu.be/lEApd8VESNc
  8. Bonus na japanskom izdanju albuma ali za mene top 3 PoS pesma https://youtu.be/ilVpNAgtd9s
  9. Podsetih se ovog kulta Priručnik Janga trovača Stvarno je dobar. Možda su jedino mogli da ubace još malkice crnog humora ali dobro, može i ovako.
  10. Krenuo da čitam Barkerov Utkani svet, za sad je odlično. Sad tek vidim ovaj post. Odlična je ova knjiga "Put za L.A.", preporučujem. Pa da, kao malo direktniji Selindžer, ne znam baš kako da uporedim. Knjiga je inače deo trilogije, posle nje ide "Čekaj do proleća Bandini" i na kraju "Upitaj prah". Lako se čita, baš mi se sviđa taj stil pisanja a i humor. - Je l' pišeš kratke priče ili pišeš samo beletristiku? - Služim se podjednako s obe ruke.
  11. ^ Uuu, odlično je ovo. Vokal je čista ljubav.
  12. @Mare Da, tastaturu sam i uzeo zbog posla (web dev), slabo igram igre u zadnje vreme... A miš je sjajan stvarno, super precizan (konačno u Fotošopu mogu da nabodem neku visinu/širinu tačno u piksel ). Točkić je bešuman i nenormalno osetljiv (što mi posebno "teško" pada jer sam na starom mišu navikao da točkić vrtim dva puna kruga da bi se strana skrolovala za fazon tri reda), tasteri iza točkića su možda mogli da budu ispred jer ovako miš mora da se pusti da bi se ti tasteri pritisli (osim u slučaju ako imaš male šake) i tako... Sve u svemu zadovoljan sam, pitaj slobodno ako te još nešto interesuje.
  13. Zlatnim? Ja ovde vidim plavo-crni logo...
  14. Posle sto godina krenuo malo da obnavljam mašinu i, logično, krenuh od (bežičnih) tastature i miša. Logitech K800 Logitech G700s Na staroj tastaturi nisam imao nijedan a na starom mišku sam imao jedan dodatni/multimedija taster dok ih ovde samo na mišu ima dvanaest (tri na točkiću). Biće ovo zanimljivo privikavanje.
  15. Naručih malopre s Amazona My sleeping karma "Tri" My sleeping karma "Soma" Još da imaju album koji se zove "Evra" bila bi to jedna slatka trilogija. xD
  16. http://www.imdb.com/title/tt0101700/ Od. Li. Čan. Po atmosferi, vizuelnom stilu i količini tripoznosti i nesputane kreativnosti ovaj film je bukvalno jednojajčani brat blizanac Gradu izgubljene dece.
  17. Kendall

    Opeth

    Svaka čast, samu srž si pogodio. Kao što već napomenuh gore, Morningrise mi je omiljeni album svih vremena a tome je sigurno doprinela i maestralna "mršava" produkcija koja čini da sama muzikalnost benda, ogoljena do srži, nekako još više dođe u prvi plan a u isto vreme čini da album kao celina zvuči izrazito elegantno. Oduvek sam imao takav neki utisak. Inače, jedan od životnih ciljeva mi je da jednog dana posetim Paladian bridge iliti Opeth-ov most
  18. http://youtu.be/j2ronQLKSY0 02:51 - "gaaaay bar, gaaaay bar..." Je l' treba da se zabrinem?
×
×
  • Create New...