Jump to content

Kendall

Iskreni članovi
 • Content Count

  1238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Kendall

 1. Bonus na japanskom izdanju albuma ali za mene top 3 PoS pesma https://youtu.be/ilVpNAgtd9s
 2. Podsetih se ovog kulta Priručnik Janga trovača Stvarno je dobar. Možda su jedino mogli da ubace još malkice crnog humora ali dobro, može i ovako.
 3. Krenuo da čitam Barkerov Utkani svet, za sad je odlično. Sad tek vidim ovaj post. Odlična je ova knjiga "Put za L.A.", preporučujem. Pa da, kao malo direktniji Selindžer, ne znam baš kako da uporedim. Knjiga je inače deo trilogije, posle nje ide "Čekaj do proleća Bandini" i na kraju "Upitaj prah". Lako se čita, baš mi se sviđa taj stil pisanja a i humor. - Je l' pišeš kratke priče ili pišeš samo beletristiku? - Služim se podjednako s obe ruke.
 4. ^ Uuu, odlično je ovo. Vokal je čista ljubav.
 5. Zlatnim? Ja ovde vidim plavo-crni logo...
 6. Naručih malopre s Amazona My sleeping karma "Tri" My sleeping karma "Soma" Još da imaju album koji se zove "Evra" bila bi to jedna slatka trilogija. xD
 7. http://www.imdb.com/title/tt0101700/ Od. Li. Čan. Po atmosferi, vizuelnom stilu i količini tripoznosti i nesputane kreativnosti ovaj film je bukvalno jednojajčani brat blizanac Gradu izgubljene dece.
 8. Kendall

  Opeth

  Svaka čast, samu srž si pogodio. Kao što već napomenuh gore, Morningrise mi je omiljeni album svih vremena a tome je sigurno doprinela i maestralna "mršava" produkcija koja čini da sama muzikalnost benda, ogoljena do srži, nekako još više dođe u prvi plan a u isto vreme čini da album kao celina zvuči izrazito elegantno. Oduvek sam imao takav neki utisak. Inače, jedan od životnih ciljeva mi je da jednog dana posetim Paladian bridge iliti Opeth-ov most
 9. http://youtu.be/j2ronQLKSY0 02:51 - "gaaaay bar, gaaaay bar..." Je l' treba da se zabrinem?
 10. Ovaj Dagon def nije ni fail ni parodija [ne obazirati se na super cheesy poster na IMDB-u] i stvarno ga treba odgledati ako si ljubitelj Lavkraftovih radova, a i ako nisi, svejedno. Da, bilo bi kul da se urade kvalitetni remejkovi filmova rađenih po njegovim delima s obzirom da već godinama horor žanrom dominiraju filmovi na jednu istu temu (duhovi, paranormalne pojave i sl.) pa bi malo starih-ali-svežih ideja stvarno dobro došlo. Zaboravio si da dodaš "na živo". Jeste, to je ta scena. Pa da, malko se oseća taj B-production prizvuk ali na kraju to je potpuno irrelevantna činje
 11. ^ The big sleep je odličan i stvarno treba puna koncentracija (počev već od polovine filma) da bi se priča skroz razumela i ispratila do kraja. A sinoć tek odgledah ovaj kult http://www.imdb.com/title/tt0264508/ Sjajna atmosfera i odlična adaptacija Lavkraftove priče. Poneki sitan nedostatak tu i tamo (uglavnom kao posledica malog budžeta) - ništa strašno. Uncut verzija koja traje 1:38:21 min def nije za ljude sa slabim stomakom i to samo zbog one jedne scene.
 12. Kendall

  Opeth

  Meni je Morningrise album života - vanzemaljski dobar, ingeniozan, not-of-this-world. Odmah ispred Metallica And justice for all i Spiral architect A sceptic's universe izdanja. A svaki Opeth-ov album i period je maestralan na svoj način. Koja je uopšte svrha kategorizacije njihove diskografije, nisam baš skontao.
 13. Kul ali meni se film svideo baš zbog tog (malo) drugačijeg pristupa materiji. Jbg, originalnost mi je ipak važnija od suvog kvaliteta i/ili igranja na sigurno. Mislim da je draž filma baš u tom ujednačenom prisustvu različitih elemenata: ljudske drame, uvida u mafijaški život, brutalnosti, komičnih scena... A to da je film komedija, s tim se stvarno ne bih mogao složiti.
 14. Trenutno sam Lemijev fejk, biću posle i Vargov, nemaš frke. Malo strpljenja, ne ide to baš tako preko reda.
 15. Moguće da je isti autor, nisam proveravao. Meni se posebno sviđa Saturndust omot jer volim te atmosferične omote u koje mogu da uronim gledajući ih. Recimo, da zamislim kako sasvim sâm na nekoj pustoj i mračnoj planeti u potpunom zanosu posmatram tamnu stranu zlatnog Saturna i njegovih veličanstvenih prstenova dok u pozadini iz dubokog svemira dopiru niskofrekventni rifovi koji čine da se ipak ne osećam usamljeno na toj planeti. Eh...
 16. http://youtu.be/m8UBSG6Gu-4 http://youtu.be/Cdir1WV-eno
×
×
 • Create New...