Jump to content

Kendall

Iskreni članovi
 • Content Count

  1238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kendall last won the day on January 3 2015

Kendall had the most liked content!

Community Reputation

1109 prepodobni

About Kendall

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  Outer space

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Bonus na japanskom izdanju albuma ali za mene top 3 PoS pesma https://youtu.be/ilVpNAgtd9s
 2. Podsetih se ovog kulta Priručnik Janga trovača Stvarno je dobar. Možda su jedino mogli da ubace još malkice crnog humora ali dobro, može i ovako.
 3. Krenuo da čitam Barkerov Utkani svet, za sad je odlično. Sad tek vidim ovaj post. Odlična je ova knjiga "Put za L.A.", preporučujem. Pa da, kao malo direktniji Selindžer, ne znam baš kako da uporedim. Knjiga je inače deo trilogije, posle nje ide "Čekaj do proleća Bandini" i na kraju "Upitaj prah". Lako se čita, baš mi se sviđa taj stil pisanja a i humor. - Je l' pišeš kratke priče ili pišeš samo beletristiku? - Služim se podjednako s obe ruke.
 4. ^ Uuu, odlično je ovo. Vokal je čista ljubav.
 5. Zlatnim? Ja ovde vidim plavo-crni logo...
 6. Naručih malopre s Amazona My sleeping karma "Tri" My sleeping karma "Soma" Još da imaju album koji se zove "Evra" bila bi to jedna slatka trilogija. xD
 7. http://www.imdb.com/title/tt0101700/ Od. Li. Čan. Po atmosferi, vizuelnom stilu i količini tripoznosti i nesputane kreativnosti ovaj film je bukvalno jednojajčani brat blizanac Gradu izgubljene dece.
 8. Kendall

  Opeth

  Svaka čast, samu srž si pogodio. Kao što već napomenuh gore, Morningrise mi je omiljeni album svih vremena a tome je sigurno doprinela i maestralna "mršava" produkcija koja čini da sama muzikalnost benda, ogoljena do srži, nekako još više dođe u prvi plan a u isto vreme čini da album kao celina zvuči izrazito elegantno. Oduvek sam imao takav neki utisak. Inače, jedan od životnih ciljeva mi je da jednog dana posetim Paladian bridge iliti Opeth-ov most
×
×
 • Create New...