Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1555869

WTEAW je Mark JEBENO otpevao...ali je produkcija toliko losa da mu zakopalo sav trud.

tesko je naci ali probaj da nadjes "Dealer from Hell" sa albuma Maestro Alex Gregory - Paganini's Last Stand

tu je otpevao najvisu notu sto je ikad snimio, C ako se dobro secam.

takodje imao je i neki polu-glam bend sa nekim likovima iz accepta ako se dobro secam, Billionaires Boys Club

ima vrhunska stvar Send Your Fat Friend Home.....tekst se nastavlja, "she might be pretty cool, but now it's time to be alone :D

ja i buraz smo jedno vreme bili najveci boals fanovi na svetu (98-2000) i imam sve sto je ikad snimio na originalima i hiljadu nekih live bootlega.

• Replies 262
  • Views 28.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

I tako, bio u Pešti na koncertu pre par dana :] Prvi dan samoorganizovanog metal festivala   Svirka na A38 brodu (iliti splavu po lokalnoj nomenklaturi), nikad bio tamo pre, OK prostor, još jedan k

• Night Prowler
    Night Prowler

ROYAL HUNT Recording New Studio Album With Singer DC COOPER   Danish hard rockers ROYAL HUNT are preparing enter the NorthPoint studio in Copenhahen to begin recording their as-yet-untitled new albu

• Слабашно

• 2 weeks later...
comment_1561991
Ima li ko link za onaj "best of" On The Mission 2002 ?

Nema niko.

Ja sam bio vredan, pa nabavio Maestro Alex Gregory - Paganini's Last Stand. Fairytales won't die mi ne izlazi iz glave, ima i live verzija, poprilicno izmenjena, na YT. Nabavio sam i album grupe Empire, gde Boals gostuje u par pesama, kao i "metal-opere" Genius (I) i Lars Eric Mattsson-ovu War, koje je Mark takodje obojio svojim tenorom.

E sad, nemam ono najvaznije - novi Royal Hunt :) Sto li odugovlace toliko ?

• 1 month later...
comment_1607692

Haha.. ponašate se ko da je album šugav :D ili kao da će voiceover da vam formatira C particiju :)

Evo, ja ga skidam ma kakav da je. Nego totalno sam zaboravio koja je postava sad... odo malo da se informisem pre nego sto se zavrti :)

comment_1607765

Skidanje jeste a preslušavanje nije... za sad sam prilično rezervisan. Čini mi se da će posle par preslušavanja (i nabavljanja voiceover free verzije) ovo ispasti sasvim solidan album. Album izgleda ne nudi ništa novo. Čini mi se da se produkcijski nisu promenili. Aranžmani me više podsećaju na starije albume samo malo progresivnije. Za sad mi pesme nisu preterano catchy ali kao što rekoh mislim da će sve leći na svoje mesto i da fanovi RH-a mogu da budu zadovoljni.

comment_1607773
Skidanje jeste a preslušavanje nije... za sad sam prilično rezervisan. Čini mi se da će posle par preslušavanja (i nabavljanja voiceover free verzije) ovo ispasti sasvim solidan album. Album izgleda ne nudi ništa novo. Čini mi se da se produkcijski nisu promenili. Aranžmani me više podsećaju na starije albume samo malo progresivnije. Za sad mi pesme nisu preterano catchy ali kao što rekoh mislim da će sve leći na svoje mesto i da fanovi RH-a mogu da budu zadovoljni.

Iskreno, ja nisam zadovoljan nicim nakon Paradoxa, ali dobro... preslusacu svakako.