April 3, 201510 yr comment_2817727 Otprilike epizode (mislim naravno kompletne epizode, ne samo ove sveske): Okrutni Havak, Pun mesec, U potrazi za Zagorom i Ljudi izvan zakona. To je više-manje to. I onda možeš redom ovu Južnoameričku odiseju koja kreće od Ponekad se vraćaju (prethodnica) tj. od Skiptar Tin-Hinan nadalje, mada ja ne dijelim sveopšte oduševljenje njom. Ima i odličnih i bezveznih momenata, ali eto, u principu je bolja od većeg dijela redovne Zagorove produkcije u proteklih par godina. Edited April 3, 201510 yr by Descender
April 3, 201510 yr comment_2817742 Cuo sam da je Potraga kul, kao ovaj se nasuce pa se Ciko snalazi da ga spase i sl. Jel to nabrojano nazivi svezaka ili celih prica?
April 3, 201510 yr comment_2817816 Jednim naslovom sam označio cijelu jednu priču, svaka priča ima od 1,5 do 3 sveske. Kao što sam uostalom i napisao u prvom postu (mislim naravno kompletne epizode, ne samo ove sveske)
April 3, 201510 yr comment_2817823 Haha citao sam sa nogu pa nisam skontao u sekundi Hvala, voleo bih da mu se vratim nakon duze pauze (fazon neke 3-4 godine).
April 5, 201510 yr comment_2818213 Hvala, voleo bih da mu se vratim nakon duze pauze (fazon neke 3-4 godine). Misli svojom glavom, čitaj Teksa Vilera!
April 6, 201510 yr comment_2818441 U pretplati http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=27427.msg430804#new
April 8, 201510 yr comment_2818874 Malo preteruje Descender, ima vise kvaliteta od ovoga sto je naveo. Crna krila noci overi obavezno, tri komada ima.
April 8, 201510 yr comment_2818902 Naravno, ima još par pristojnih epizoda, ali ja sam naveo otprilike one po meni najkvalitetnije. Crna krila noći su generalno OK, u svakom slučaju vrijedi ih pročitati barem zbog maestra Dela Monike, čiji svaki crtež je praznik za oči (mada ovo nije među njegovim najboljim djelima, opet lagano šije 90% Zagorovih crtača). A da skoro svaka sveska bude crtački praznik za oči - tu je Tex.
April 9, 201510 yr comment_2819138 To ne mogu tvrditi zato sto Teksa ne citam redovno, jako retko ga uzimam. A retko uzimam zato sto je Zagor bolji. Naravno, ima još par pristojnih epizoda, ali ja sam naveo otprilike one po meni najkvalitetnije. Crna krila noći su generalno OK, u svakom slučaju vrijedi ih pročitati barem zbog maestra Dela Monike, čiji svaki crtež je praznik za oči (mada ovo nije među njegovim najboljim djelima, opet lagano šije 90% Zagorovih crtača). Meni je recimo sto se Zagora tice onaj poslednji specijal Budjenje fantasticno nacrtan...totalno atipicno za Zagora, ali sjajno i osvezavajuce.
April 9, 201510 yr comment_2819158 Poštovani citaoci, za novosadski Sajam knjiga iz štampe izlazi nova knjiga Komikovog "Prvog izbora", za koju verujemo da će biti apsolutni favorit kod mnogih čitalaca. U pitanju je centralno delo kultnog Barua - "Kitaja bluz". Takodje, ovo je prva knjiga koju smo štampali na novom papiru, daleko najskupljem koji smo sreli do sada, i rekao bih da se rizik isplatio. Boje su apsolutno fenomenalne! O delu: Nova godina 1966. Jedna divlja noć grupe mladih Francuza, sinova emigranata iz Italije i Severne Afrike, u industrijskom gradiću u senci ogromne fabrike koja predstavlja sudbinu tolikog broja porodica i toliko života. Baru svoje uspomene slika na jedinstven način i stvara snažan i istovremeno pitak grafički roman - fresku o životu "siromašnih ali lepih" koji će učiniti sve da dođu do spasenja, devojaka i rokenrola. "Baru je plemeniti otac modernog grafičkog romana. Njegova dela bave se političkim i društvenim temama, ali nikada ne omaše da budu apsolutno zabavna." - L'Espresso "Moj uzor je italijanska komedija. Ali ja sam postao ono što jesam zato što se jednog dana pojavio rokenrol." - Baru Tehnički podaci: Baru: Kitaja bluz "Prvi izbor" Strana: 152 Format: B5 Štampa: u boji Povez: tvrdi Prevod s francuskog: Goran Kostrović Tiraž: 500 primaraka Cena: 1450 din ISBN: 9788687919457
April 9, 201510 yr comment_2819255 Meni je recimo sto se Zagora tice onaj poslednji specijal Budjenje fantasticno nacrtan...totalno atipicno za Zagora, ali sjajno i osvezavajuce. Naravno! Umjetnost čista, velemajstor Barison. Sreća je pa su najavili da se neće završiti samo na ovom jednom gostovanju, radiće još ponešto za Zagora. A i Teksa.
April 9, 201510 yr comment_2819271 Jedno izdanje - dve naslovnice promo 1490 puna cena 1950 A ispod ovog desnog Torgal knjiga 2
April 10, 201510 yr comment_2819796 jebale vas te mange i crtezi za homoseksualce i kuruze serete po zagoru a polovina vas nije jebala pola zivota
April 11, 201510 yr comment_2820264 Dragi prijatelji, Izdavačke kuće Makondo i Beli Put sa zadovoljstvom najavljuju dva dugo iščekivana izdanja: FANTOM – knjiga prva: 1939 – 1942. Cena u knjižarama: 1880 din / Akcijska cena: 1200 din A4 položen, 160 strana, u boji, tvrdi povez ŠERLOK HOLMS – knjiga druga (priče) Cena u knjižarama: 1298 din / Akcijska cena: 800 din B5, 372 strane, c/b, meki povez Oba izdanja pojaviće se za Sajam knjiga u Novom Sadu, i za Salon stripa - Nifest u Nišu. Tokom trajanja ove dve manifestacije (18.4. – 26.4.), svi koji ne budu mogli da posete ove sajmove, moći će preko računa da kupe oba izdanja po akcijskim cenama. Takođe, i Makodno i Beli Put ponudiće ovom prilikom i ostala izdanja po sajamskim cenama, uključujući i nekoliko specijalnih akcija za komplete sa gotovo 50% popusta. U prilogu preuzmite cenovnik. https://www.dropbox.com/s/gbcmz09t9yfdb5l/Makondo%20akcija.xlsx?dl=0 https://www.dropbox.com/s/h7f4t8ei3yu6f51/Beli%20Put%2C%20SPISAK%20KNJIGA%20PO%20KATEGORIJAMA.xlsx?dl=0 O izdanjima: FANTOM: Prva od četiri knjige koje će obuhvatiti ceo opus crtača Reja Mura. Nedeljne table u svom originalnom formatu i originalnom koloru, sa predgovorom Slobodana Ivkova. Jedan od najznačajnih stripova svih vremena, delo koje koje je definisalo ceo super-herojski žanr, po prvi put hronološkim redom i u boji. ŠERLOK HOLMS: Druga (od tri) knjiga sabranih dela o najčuvenijem detektivu svih vremena. Obuhvata dve zbirke priča: Avanture Šerloka Holmsa (1891-1892) i Memoari Šerloka Holmsa (1892-1893). Opet sa svim originalnim ilustracijama Sidnija Pedžeta i sa sjajnim pogovorom Zorana Stefanovića, u kome ćete saznati mnoge zanimljive i verovatno većini nepoznate detalje o Šerloku Holmsu kao fenomenu, kao i o njegovom uticaju na ovim prostorima. U okviru 23 priče u ovom izdanju, nalazi se i ona najznačajnija: Poslednji problem, o sukobu Šerloka sa svojim arhineprijateljem – Napoleonom zločina, profesorom Morijartijem.