Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2954504

Načuo sam da će ovaj Ken Parker kojeg će Darkwood uskoro krenuti da izdaje ipak izlaziti u formi knjige (2 epizode u jednoj knjizi) sa tvrdim koricama, što dalje implicira da cijena ipak neće biti "popularna" kao što smo se mi ovdje nadali. :wacko:

• Replies 8.2k
  • Views 553.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• serblackbeard
    serblackbeard

Parče amerikanštine  

• serblackbeard
    serblackbeard

Тура са сајма  

• serblackbeard
    serblackbeard

Ово бело између Штрумпфова и системовог Инкала су политикини Астерикси (Клеопатра, У Шпанији, Семе Раздора, У Швајцарској и Велика Подела).

comment_2954527

Bila je prije par sedmica tribina o Kenu Parkeru u Domu omladine, bili su između ostalih i ovi iz Darkwooda. Ja doduše nisam išao, ali bio je moj brat i kako sam ga shvatio spomenuli su da će biti knjiga u tvrdom povezu. Sačekaćemo da vidimo, i ja bih volio da bude meki povez koji bi koštao oko 300-400 dinara.

comment_2954529

Bila je prije par sedmica tribina o Kenu Parkeru u Domu omladine, bili su između ostalih i ovi iz Darkwooda. Ja doduše nisam išao, ali bio je moj brat i kako sam ga shvatio spomenuli su da će biti knjiga u tvrdom povezu. Sačekaćemo da vidimo, i ja bih volio da bude meki povez koji bi koštao oko 300-400 dinara.

Тешко да би било 300-400 са меким повезом.

Рецимо, Приче или Јулиа имају око 120 стр и коштају 400. Кен би имао око 200 стр.

comment_2954549

Тешко да би било 300-400 са меким повезом.

Рецимо, Приче или Јулиа имају око 120 стр и коштају 400. Кен би имао око 200 стр.

U pravu si. Rukovodio sam se upravo tim stripovima i njihovim cijenama, ali sam smetnuo s uma da ce Ken Parker imati vise strana jer ce unutra biti dvije epizode.

comment_2956616

koricezanet_cele.jpg

Poštovani citaoci,

za nedelju dana iz štampe izlazi nova knjiga Komikovog "Prvog izbora" - GARAŽA, italijanskog majstora Đipija, čije smo Beleške za jednu ratnu priču već objavili. Garažu je preveo Goran Kostrović, a dizajn je Ivice Stevanovića.

O delu:

Melanholičnim akvarelom i uz slutnju neizbežne anksioznosti u samom crtežu, moderni italijanski klasik Đipi ispreda priču o četiri veoma različita momka koji žele da stvaraju muziku. Sumornog tona, uz snažne i odlično režirane kadrove bez teksta, Đipijev crtež je istovremeno neobičan i evokativan. Likovi, iako pojedinačno nimalo vredni divljenja, zbližavaju se i pokazuju retko viđenu privrženost i istinsku radost u svojoj muzici. Sa snažnim indie senzibilitetom, ova introspektivna meditacija o tinejdžerskom životu još jednom potvrđuje Đipijev status najvažnijeg savremenog italijanskog autora stripa.

Tehnički podaci:

Đipi: GARAŽA

"Prvi izbor"

Strana: 128

Format: B5

Štampa: u boji

Povez: tvrdi

Cena: 1300 din