Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Vidis to je dobra ideja, sad cu Limundo da pogledam. Kad sam video Bandicoot sve mi se vratilo. :haha:

Edited by -Mare

• Replies 777
  • Views 64.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Vidis to je dobra ideja, sad cu Limundo da pogledam. Kad sam video Bandicoot sve mi se vratilo. :haha:

To sam ja nameravao pre nekog vremena, kada sam pregledavao Limundo i Kupujemprodajem, pa smetnuo sa uma. Bagatela je skroz. :da:

Gledam sad cene - dvojke su negde oko 50, 60e okvirno, to ne bi bilo lose pazariti. PS2 i DBZ Budokai Tenkaichi i meni dosta.

Radi, zahvaljujem. Upravo sam pokrenuo FIFU 2000, divnog li osecaja. ^_^

Uh, ja bih keca ipak uzeo. Kvlt je kvlt. Odmah bi me zveknula atmosfera igraonice u buđavom podrumu.

Radi, zahvaljujem. Upravo sam pokrenuo FIFU 2000, divnog li osecaja. ^_^

haha a ja sam ovaj emulator prvenstveno zbog fife i skinuo, mada ja igram 2001. kult nevidjeni.

Nece preko Nera da ga nareze kao boot disk, jer ima fajl veci od 2GB sto "nije dozvoljeno"... Sta da radim?

Priznajem da sam duduk pa mi je i to tesko :mrgreen: Kako da ga narezem preko tog programa da bude boot disc? Stikliram ono Boot Image - izaberem Windows 7.iso - pritisnem burn - i nista se ne desava...

Ubaci disk.

xD (ako nisi odabrao koji dvd rezac koristis, odaberi pravi)

Edited by ShinigаmY

Ima li neki sajt sa kog mogu da skinem image fajlove za emulator? Guglao sam al pola tih sajtova vise nije aktivna a na drugoj polovini nema ono sto mi treba. Krenuo da rovarim po kesi koju je brat doneo - pola diskova izgrebano, pola nije u pravom pakovanju niti je obelezeno. :(

Edited by -Mare

Ima li neki sajt sa kog mogu da skinem image fajlove za emulator? Guglao sam al pola tih sajtova vise nije aktivna a na drugoj polovini nema ono sto mi treba. Krenuo da rovarim po kesi koju je brat doneo - pola diskova izgrebano, pola nije u pravom pakovanju niti je obelezeno. :(

http://romhustler.net/roms/psx

http://www.doperoms.com/roms/Sony_Playstation_Psx.html

http://www.rom-freaks.net/search-psx+roms+bin-0.html

ima ih koliko hocesh.

• 2 weeks later...

Treba mi neki mp3 tag editor koji radi sa svim tag verzijama i da moze da se dodaje cover, lyrics i sl.

MP3Tag

ja sam ga koristio dosta dugo dok sam sredjivao mp3 fajlove i skroz je ok,a jos je i besplatan.

Treba mi neki mp3 tag editor koji radi sa svim tag verzijama i da moze da se dodaje cover, lyrics i sl.

iTunes :mrgreen:

Kako da podesim Google Translate da prevodi na srpski u latinici a ne cirilici?

ok je i itunes,ali media monkey full je najbolje rjesenje.

Dajte tutorial za Resolume 2.

Imate li ideju koji software mogu da koristim da mi izlista citav sadrzaj diska , particije itd pa da mi exportuje ? A da nije whereisit posto nece da mi izlista moj 1.5 ext hdd

• 1 month later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.