April 4Apr 4 comment_3111082 ovo je dosta kul, Marokanci https://tagrest.bandcamp.com/album/epitome-ii-sacred-tombs-dynasties-of-sand Report
15 hours ago15 hr comment_3118614 Super je bio :Of the Wand & the Moon: sinoc u Underu, jeste da prostor nije bas najsavrseniji za svirke ali je bilo puno, mozda cak i stotinjak ljudi, ali slab sam u procene svakako..Dobar bio i zvuk, lepo su se culi aranzmani. Kratko i slatko, Kim bio fino raspolozen, ali i prikladno melanholican..Bilo nesto malo merca ali samo novi neki album i kompilacija jbg.. Report
14 hours ago14 hr comment_3118616 Ja sam prvi put bila u underu sinoc Mrzim under 🤣🤣🤣Kakvo smece mesto bukvalno urmus >>>>>Kad su ukljucili razglas posle trece pesme bilo okeMuzika dosta vanila ako mene pitas, na granici dosadnogHocu reci, trebalo je ipak da ostanem gajbi, bg3 >>>>>>> Report
12 hours ago12 hr comment_3118618 Na njih sam jako zelela da odem bez obzira sto je sugavi Under u pitanju. Secam se da sam neki period vrtela Sonnenheim bez prestanka, ali jbga prehlada, tako da skip i Knower i Esoteric... Ko nije overio bend Knower a raspolozen je za dobru djusku i ludog instrumentalistu Louis Cole-a da overi obavezno. Report
12 hours ago12 hr comment_3118619 2 hours ago, Havočka said:Muzika dosta vanila ako mene pitas, na granici dosadnogHocu reci, trebalo je ipak da ostanem gajbi, bg3 >>>>>>>Pa jeste jbg, vise je za kucno slusanje ili ako je vec live za sedenje, ali bilo je lepo opet..24 minutes ago, Face Of Melinda said:Ko nije overio bend Knower a raspolozen je za dobru djusku i ludog instrumentalistu Louis Cole-a da overi obavezno.Rasprodato ovo..E da i Wand je bio rasprodat ako ne gresim.. Report
3 hours ago3 hr comment_3118649 9 hours ago, Kumodraski Vo said:Rasprodato ovo..E da i Wand je bio rasprodat ako ne gresim..Moram da podelim ovde iako nije mesto... overi prvo ClownCorePa onda i Knower haha Report