Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1437529

Eee, što ne stavih glasanje?Foobar . Imaginos je sve rekao.

Brz, jednostavan, ne "svinjari" (hoguje) resurse kao winamp, podržava out-of-the-box neke formate koje winamp podržava samo sa plaginom (FLAC, MPC), a opet izuzetno konfgurabilan, i ono zbog čega sam prešao na njega - tabovane plejliste.

Totalno urađen u nekoj linux filozofiji (viđao sam whinovanje po forumima da je stvar koja konvertitima win->lin pored photoshopa i total commandera (mada za to postoji solidan replacement) najviše nedostaje je upravo foobar. Istina postoji FALF player za KDE, dosta podseća na foobar. ima tabovane playliste i jede minimalno resurasa...)

Što se tiče softverskih ekvilajzera i DSP plaginova, pogotovo DFX - nekad sam ih koristio, ali problem je što uglavnom prebudže zvuk...

Jebiga, hardver je hardver. Izdvojite 20-30 evra za neki Audigy (ili pak 10 evra za polovan Live), i imate hardversko podešavanje bass i treble, koji rade posao 10x bolje od bilo kakvog softverskog DSP-a na integrisanoj zvučnoj... A i zvučnici su jebeno bitni ... da se malo pohvalim, za cca 60€ sam pazario Microlab Solo-2Mk3 par aktivnih stereo zvučnika (2x30W RMS), i nisam zažalio ni jednog momenta... Bolji zvuk nego triput skuplji 5.1 komplet ekvivalentne snage (1 zvučnik i 5 pimpeka :rolleyes: ), urađeni kompletno od medijapana, mogu da se kače i na hifi uređaje (pojačala), teški 15-ak kila :D, i naravno preporodili su moje shvatanje slušanja muzike na compu!

Meni je jako bitna stvar što Winamp, kad pritisnem alt+3, može da mi prikaže stanje oba taga u pesmi. To foobar ne može, tj. ako postoje oba taga, on samo prikazuje v2.
U opcijama foobara možeš da biraš kako će i koje tagove da prikazuje.Doduše, to se odnosi na playlistu. Mada, moji mp3ovi svi imaju v2 :D

Edited by Demonic_Alliance

• 1 month later...
  • Replies 357
  • Views 47.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• danas sam probao foobar i definitivno sam odlucio da vise nikada necu menjati winamp.moze reci ko sta hoce,ali za mene je winamp mama.

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

FOOBAR >>>>>> WINAMP

• ali postoji u nasim srcima, ko nije koristio winamp taj realno nije koristio kompjuter

comment_1463962

Instalirala sam Foobar 2000 v9.4.3. i ok mi je samo mi last.fm ne beleži pesme. Kako to da sredim?

Instalirala sam preko last.fm neke plug-inove, i još gomilu gluposti, ali ne vredi. Prvi put sam sada uzela foobar da vidim što ga svi hvale i sada sam se smorila :(

Ajde pomoć, pošto vidim da ima dosta ljubitelja foobar-a ovde :D

comment_1468298

wtf je foobar? Ja to nisam video u zivotu! Ni kod koga! Prvi put ga videh sada na prethodnoj stranici, a otkad znam za sebe koristim winamp! 5.35 trenutno sa MMD3 skinom zelene boje! Nego niko ne govori o prednostima "FULL" winampa! Sve ovo sto mi koristimo je free zar ne?!

Edited by Dragan Pagan

comment_1468310

E zaboravih da ostavim post. Sredila sam foobar da sarađuje sa last.fm tako što sam reinstalirala i jedno i drugo i sada se super slažu.

Očigledno sa njima moram samo oštro, moja miroljubiva taktika ovde ne pali :tehkista:

:)

comment_1468353
Ma ne zbog zvuka, zvuk ti dobijaš od sistema, odnosno hardvera program je tu samo ˝posrednik˝ nego to kako ume da pojebe neke stvari u sistemu.

ja jos nisam cuo da je nekome foobar nesto zeznuo? u cemu je konketno problem?

comment_1468368

I ja sam do skoro koristila Winamp, ali mi je falio plug in za last fm, i ja umesto da ubacim njega, skinem foobar zato što ga svi živi nahvališe i eto sad se sa njim družim, a na duže staze videčemo... :)

comment_1468379
I ja sam do skoro koristila Winamp, ali mi je falio plug in za last fm, i ja umesto da ubacim njega, skinem foobar zato što ga svi živi nahvališe i eto sad se sa njim družim, a na duže staze videčemo... :)

ne bih da ispadnem glup u drustvu, ali sta je to last fm?

Da ali on pojede mp3 kodeke pa moraš ponovo da ih ubacuješ i totalno sjebe ac3

To su stvari koje sam čitao i čuo o tom programu.

prvi put cujem za ovo. ja sam do sada instalirao foobar minumum 10 puta i sve mi radi po defaultu. takodje, svima kojima sam instalirao foobar, isto radi i ne pravi nikakav problem...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.